• oyun ya da film karakterlerinin kullandıkları silahları yapmaya çalışan ve bu konuda çok başarılı olan demirci topluluğu.şöyle bir youtube kanalları vardır.

    youtubedan insanlar yorum yazarak istedikleri oyun ya da film karakterlerinin silahlarının yapılmasını istiyor.tabi blacksmith abilerimiz de aralarından seçiyorlar. youtubeda çok fazla kanalın uyguladığı sistemle.

    yaptıkları işte çok başarılı olduklarını söyleyebilirim.silahın yapılışını gösterirken sakallı ve göbekli baş blacksmith abimizin yapılışını anlatması ayrı bir epik hava katıyor.terli demirci karizması da güzel bir şekilde işleniyor.

    ilgilendiğimiz konu olan silahlara dönersek ilk olarak gimli'nin baltasını yapışlarını izledim.zaten ilk videoyu izledikten sonra diğer ilgi çekici videolara göz atmadan olmaz.her türlü kültürden örnekler var.anime, manga karakterleri kılıçları.süper kahramanların silahları.ve benim için çok daha önemli olan oyun ve film karakterlerinin aletleri. cidden sevdiğiniz bir karakterin silahının gerçek hayata taşınması çok fazla haz verdi bana.

    minecraft diamond sword, wolverine bıçakları, skyrim orcish battleaxe, he-man's sword, captain america's shield, jamie lannister's sword, bleach ichigo's sword, batman batarangs, link's master sword...
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap