149 entry daha
  • vay amına koyim, maçı değil tribünde, tv'de bile izlemeyenlerin, hatta o vakitler ağzı süt kokanların hakkında yorum yaptığı karşılaşma.

    beşiktaş'a gösterilen kırmızı kartların -birisi hariç- tamamı doğrudur. buna diyecek hiç bir şeyim yok.

    ammaaa....

    maçı izlemezseniz, sırf kırmızılarla yorumlarsanız, ancak ağız ishali olursunuz.

    kırmızı kartlar gelene kadar, samsunsporlu futbolcuların akıl almayacak sertlikleri, beşiktaşlı oyunculara yaptıkları, tribünü germek için çektikleri hareketler ve tüm bunlara hakemin en ufak bir şey dememesi, ki bunlardan birisi hemen yanında tribüne sikini tutarak hareket çeken samsunsporlu futbolcuya başını çevirip ortamdan uzaklaşan evren dölek denen yan hakem müsveddesidir, herşeyin çığrından çıkmasında en büyük etkendir. (aynı evren dölek ahmet yıldırım'ın istemsiz pozisyonunda anıra anıra kırmızı çıkması için bayrak sallayan hakemdir)

    sadece futbolcular değil, o maçta tribün de çıldırmış, inönü'de beşiktaş'a başka hiç bir 3 büyük kulübün sahasında yapılamayacak kadar yapılan bu çirkefçe ve gaddarca anlayışa dayanamamış ve kayışı kopartmıştır.

    kırmızıların hiç birine "tüh" dememiştir tribün, taraftarın ve futbolcunun sıtkı öyle bir sıyrılmıştır ki, sahada sinirinden tekme atmak için adam kovalayan (şimdi çok gaddarca geliyor olabilir ama o sinir harbinde insanların düşünme yeteneği kalmamıştı) ilhan mansız'a "kır kır kır" diye gazı veren de genelde pek böyle adedi olmayan beşiktaş tribünüdür.

    yanisi sevgili ergenler, bu maçı yok beşiktaş ağladı, yok zırladı falan gibi götünüzden farazilerle yorumlamayınız, mercimek kadar beyninizle sik gibi ortada kalırsınız.

    bu maç bambaşka bir maç olmuştur, sorumlusu kimdir, niyedir, nedir bilemem. samsunspor kurulu çıkmıştır, hakem kurulu çıkmıştır, oyun çok güzel oynanmış, bu maçtaki hakem yönetimine itiraz eden lucescu "çavuşesku" dedi diye itin deliğine sokulmuştur, şampiyonluk erman ve şansal'ın niyetlendikleri gibi fenerbahçe'ye altın tepside sunulmuştur.

    olay bundan ibarettir. türk futbolu ne o maç, ne önce, ne de sonra doğru düzgün temiz olmamıştır da, bu maç da en büyük lekelerinden birisidir.

    edit: bak mesela göt oğlanın biri çıkıyor, beşiktaş samsunspor maçından galatasaray'a atlıyor, ordan da beşiktaş'ın bursa'yı düşürdüğü yıl diyor. tüm bunları ağzına alırken konunun galatasarayla ne alakası olduğunu anlatamıyor. bu kadar da mal, bu kadar da gerizekalı.
204 entry daha
hesabın var mı? giriş yap