94 entry daha
  • işte çalışırken, günün ikinci yarısında bilgisayar ekranını gözlerimi kısmadan net göremiyorum diye göz doktoruna gittim. doktor, bir damla verir, damlayla gözlerim dinlenir falan gibi düşüncelerle randevumu aldım. şimdi bu düşünceme bayağı gülüyorum tabii, öyle bir şey var mı ki yeaa. neyse 0.50 astigmat olduğum ortaya çıktı. gözlük verilince çocuklar gibi şen, elimde reçeteyle hoplaya zıplaya hastaneden çıktım. çocukken bile deli gibi gözlük isteyen biraz geri zekalı bir çocuktum çünkü :)

    gözlüğü yorulunca ve kitabı/bilgisayarı bulanık görmeye başlayınca takmak yerine sürekli takıyorum . kiyafetlerime uyumlu olsun diye en ucuzundan iki gözlük aldım. yeni saç kesimime de çok uygun zaten asdfghjk

    sadede gelelim... neredeyse her gün ağrı kesici alan birisiydim, çantamda her an bir kutu cataflam bulunurdu. şu an fark ettim ki, gözlüğü takmaya başladığımdan beri cillop gibiyim, bir kere bile başım ağrımadı. dünya varmış be! o yüzden numaranız ne kadar düşük olursa olsun, gözlüğünüzü takın, yaşam kalitem tavanı deldi resmen.
218 entry daha
hesabın var mı? giriş yap