• işi beylükdüzü-silivri arasında bir yerlerde olan, hem işe yakın olmak hem istanbul ile bağlantısını çok da koparmamak hem de kira olarak uçuk miktarlar vermek istemeyen kişiler için tercih edilecek innovia adlı bilmemneyin 3. etabı.
    50 metre karelik 1+1lerin aidatı şu an 140 lira gibi bir şey, genel olarak diğer yerlerde olan temizlik, peyzaj, asansör giderlerinin yanında ücretsiz servis olayı güzel. başka da ne var bilmiyorum, yazın havuza falan girilir herhalde, süs niyetine koymamışlardır onları. yeşil alan varmış bir de evin önlerindeki çimleri söylüyorlarsa eh istanbul'u düşünürsek idare edilebilir. böyle tek kişi yaşayacaksanız kiralayın derim.
    elektrik faturası 3-4 ay sonra gelecekmiş, soğuk-sıcak su ile ısınma da ne zaman faturalandırılacağı belli değilmiş, doğalgaz igdaş olduğundan tek fatura şu an için o.
    birkaç ay sonra öttürebilirler orası ayrı, öttürmemelerini rica ediyoruz.
    etrafındaki dükkanlar halen yapım aşamasında, içinde başka neler var, aidata neler dahil pek bilinmiyor.
    diğer etaplarda da olduğuna eminim ama yine de söyleyeyim, sitesine girildiğinde o an online olan kişileri görebiliyor ve yazışabiliyorsunuz, deneme gafletinde bulunmadım ama bu uygulamanın amacını da çözemedim, onun haricinde borçları vs görmeniz güzel olmuş.
    şimdiye kadar teknik servislerinden de memnun kaldım, yarım saat içinde halletmeye çalışıyorlar aksaklıkları, sorunları ya da su vs açma-kapama işlemlerini.
    başka da bir şey yok, pek insan görmedim şimdiye kadar, yeni yeni taşınanlar var her yeni gün, 1-2 ay geçsin asansör beklemekten, servislerin kötülüğünden şikayet edilmeye başlanır.

    ---------

    ekleme yapma ihtiyacı hissettim.
    ulan resmen insanın fikri nasıl 180 derece değiştirilir'in kanıtı budur. bir insan bu kadar nefret ettirilebilir mi yahu?
    resmen ısınmıyor burası, arıyorsun diyorsun, izah ediyorsun durumu, yok 16 dereceye ayarlamışlar da iç sıcaklık 16ın altına düşünce sistem çalışıyormuş. adama diyorum e iyi de su sayacı var, ben kaloriferi sona kadar getiriyorum, sayaç dönüyor ama kalorifer buz gibi, soğuk su geçiyor yani, e o zaman ben ödediğim faturanın bir kısmını soğuk su için ödüyorum, ısınma için vermiyorum, cevap yok.
    servis deseniz bir çile, yarım saatte bir koymuşlar allah razı olsun, 3200 haneli bir sitede toplamda zorlasanız 25 kişinin sığabildiği sadece 1 araç ve yarım saatte bir servis. akşam saatinde realin arkasında kıçınız donar, diğer etapların servisleri yolcu gelsin diye bekler, bizim etabın sırası olur beytepe kuyruğu gibi. bunu da izah edersin, forum kurmuşlar oraya yazarsın, tık yok. haftada bir kez illaki gerizekalının biri alarma basar 15 dk boyunca car car öter, artık beynin folloş olur da susar. ödediğin aydat 140-240 arasında değişir. niçin verirsin bu aidatı, merak edersin, açarsın sitenin sayfasından gider listesine, personel için çay ocağı yapılmıştır bilmem kaç bin lira, yine bir personel için çay şeker ücreti yazar 75 kuruş. komik mi ağlanacak durum mu bilemedim.
    bokum gibi yer.
    sırf bir insan düşüncelerinden nasıl bu kadar kısa sürede döner diye de yukarıda yazdıklarımı silmedim.
    evet, diğer sitelere göre kira olarak ucuz mu evet ucuz denilebilir ama sıkıntısı çok mu evet çok. çekmek isteyen gelsin. arabası olan için servisten yırtıyorsunuz bu güzel. yaz gelir, deliler gibi havuza girerim diyorsanız aidatı da kullanmış olursunuz. onun haricinde ben bi bok görmedim. oğlum resmen ekmek yoksa evde nereden ekmek bulunur bilmiyorum, bi bok yok.
    gelen gelmeden önce bir kez düşünsün.
    1+1 evlerde havalandırma sistemi olmadığından dolayı davlumbazı açıyorsunuz havayı içeri veriyor, neymiş karbon filtre kullanmalıymışım. buradan pay biçin.

    ----------------------
    kasım 2013:
    işler yoluna girmeye başladı yavaştan, servis aracı büyüdü mesela. spor merkezinin de yakın zamanda açılması planlanıyormuş. market vs açılırsa hoş olabilir.
    güvenlik konusunda bir icraat yok, taksiyle geliyorsunuz öreğin, burada oturuyorum diyorsunuz "açıl susam açıl" demiş gibi tüm kapılar ardına kadar açılıyor. servise binerseniz zaten kimse sormuyor kimsin diye. aşırı güvenli yer yani. ısınma sorunu da halledildi gibi.

    ------------------------
    mayıs 2014:
    güvenlik meselesi size verilen kartlar ile çözüldü gibi gözükse de gayet elini kolunu sallayan girebiliyor site içine diyebiliriz.
    spor salonu açıldı, aidata dahi, içinde sauna da mevcut. kapalı yüzme havuzu henüz açılmadı, açık havuzlara da şezlong ne zaman konulacağı gündemde.
    kalabalık artıyor.
    yatırım yapmak istiyorsanız buradan değil de innovia 4'ten alın derim, paldır küldür yükseliyor binalar. birkaç seneye fiyatı katlar benden söylemesi.

    ------------------------
    haziran 2014:
    allahın belası innovia 4'ün inşaat çalışması devam ediyor, o iş makinalarının sesi beyninizde sanki. sabahtan akşama kadar, aralıksız.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap