12 entry daha
  • ülkemizdeki -gizliliği de kalmayan- volkswagen tarikatının dışında, hyundai tarikatının da oluşmaya başladığını bize gösteren dergi.

    bakın, derginizi okumaktayız ve zamanında belirttiğiniz "eski yazarınız, şimdiki hyundai basınla ilişkiler görevlisi arkadaşınız" (burada olay, eski dergi yazarı olan ve şimdi bu markada çalışan bir kişi olması, pozisyon önemli değil) sayesinde bolca hyundai testi ve övgü beraberinde geliyor. yanlız hyundai i40'ı, bmw 3 serisinden daha çok sevilen bir model olarak göstermek nedir yahu? (yılın aracı oylamasında, kendi segmentinde oluyor bunlar.)

    tamam hyundai'yi olabilecek her segmentte (oylama sonucu diyorlar ama i40'ları filan görünce ben yok oldum, şahsen doğruluğunu sorguluyorum. kişisel bir fikir ama bu konuda komplocu takılıyorum) birinci ve ikinci gösteriyorsunuz ama i40'ı görünce "öehhh" diyip yutkundum.

    i40'ı, o segmentteki çok daha popüler pek çok araçtan daha iyi gören bir kitle olduğuna mı inanalım? i30'un, golf ve mercedes a serisinden daha çok sevildiğine inanalım. satış değil, sevilme burada olayım.

    ya neyse işte, "golf her testi kazanır, olmadı vw grubu, ve artık yaşasın hyundai" konulu dergi.

    okuyoruz ama az daha okuyucuya saygı. resimlere bakmıyoruz sadece.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap