152 entry daha
  • kas spazmı
    boyun kası spazmı
    sevgili suserlar, boyun kası spazmı fena bir durum. allah düşmanımın başına vermesin diyemem çünkü ortada bir böbrek taşı düşürme olayı varken bu onun yanında 2.-3. sırada. neyse efenim, bir sabah kalktım 5-6 adımda tuvalete varıp işleri sırasıyla hallettikten sonra el yüz yıkama olayına girdim. lavabodan bir doğruldum, kafayı kaldırmaya çalışıyorum dınının, kafa kalkmıyor. küçük emrah gibi kaldım aynanın önünde, “acıların çocuğuyum” durumu….

    dedim ki gece ters yattım, çünkü hatırlıyorum sabah 6 da uyanıp saate baktıktan sonra ulan manyak mısın uyu biraz daha dedim kendime. sıradan bir boyun tutulması muamelesinden sonra güne başladım.

    1. gün, 2. gün derken 2. gece doğru dürüst uyanamayıp sabahı sabah ettim. dön dön ağrısız sızısız bir pozisyon bulamadım yatakta. boynum ayrı ağrıyor, başım ayrı, gözlerimin arkası bile ağrıyor lan!sabah 9 u bekleyip hoop hastaneye. ortopedi ve travmatoloji kapısında buldum bi koltuk çöktüm. ortopedi kısmı normalde bu acıyla travma durumunu da anlamış oldum….

    doktor bey elle kontrole başladı, boynumda bir yere parmağıyla basıyor, “ağrı varmı”, “yok”. başka yere basıyor “ağrı varmı”, “yok”, 3.yere bastı parmağını “ağrı varmı”, dedim ki, senin ana, avrat, karı,bacı varrrrr…….mı dedim. tabiî ki içimden. var hocam var ahanda orası!! röntgene gönderdi, neyse çekildik röntgeni geldik tekrar. benim boyundaki 7 tane omurilik halkası normalde s şeklinde olması gerekirken dümdüz duruyor. böyle bildiğin kuzu şiş gibi. 7 tane boğum dümdüz. kaslar gerdirmiş o yüzdenmiş hep bunlar. verdi ilaçları. çıkarken dediki, 3. gün geçmezse veya azalmazsa tekrar gel mr çekicem dedi. tırstım şimdi bu mr olayından. mr dediğin ciddi iş!

    şimdilik takılıyorum öyle, ağrılarım ve ben. tabi birde uyurken inlememe uyanıyorum. oda var. 5 dk maks uyku süresi şimdilik, bakalım önümüzdeki günlerde neler olcek sözlük!
255 entry daha
hesabın var mı? giriş yap