65 entry daha
  • zordur. ama imkansız değildir, üstelik bir miktar da zaman ister. mutlaka ister. zaman çok önemli.

    bakın.
    ben de sevmiyorum, hiç bir zaman sevemedim ama şu anda, şimdi, siz bunu okurken, bu kadar rezalete rağmen bile recep tayyip erdoğan hala en sahici lider. sahicilik ve sevmek çok farklı bir iştir.

    çünkü sahicilik yanındaymış gibi demektir. sevmekse parasız pulsuz, çıkarsız bağlanmak demektir. o gibidir, sevgiliniz gibidir.

    hanginiz, kaçınız? yıllarca severek birlikte olduğunuz eski kız arkadaşınızın motor olduğuna hemen inandı da ayrılıverdi, kaç aldatılan ilk aldığı haberde önce bunu sevdiğine konduramayıp hemen siktir çekmedi, kaç kadın kocası onu ilk dövdüğünde boşanabildi?... rte işte böyle sevildi, hemen de vazgeçilemez. bu bir tür şoktur, psikolojiktir. yutkunmuak, boğazından "o şey"in geçmesi, çok zordur. zaman ister.

    akp seçmen kitlesine cahil dendi, takım tutar gibi dendi, çıkarcı dendi, yobaz dendi. yanıldığını kabul etmek oldukça iri bir erdemdir. e "fikrini değiştirmek", "yanıldığını kabul etmek" işinin zorluğu en çok da bu kişiler için doğru değil mi zaten, kitap bunu söylemiyor mu? akp'ye oy veren iç anadolu yobazından, "- haa pardon." derken entel olmasını bekliyor olmuyor musun böyle yaparak?

    dediğim gibi, zaman işte, uzatmayak!
175 entry daha
hesabın var mı? giriş yap