11 entry daha
  • pek tadında, pek güzel izlenesi film. bir yanda o avrupa , bir yanda doğu. bir yanda öğrenilmişlikler bir yanda insan ve insanlık.. bir yanda umut bir yanda ömür, gercekler... ılişkiler ... pek cok alt metin göze sokulmadan anlatılıyor. isim yapmis oyuncular yer alıyor filmde.

    nazarımda yaşanmışliklardan oluşmuş film.

    --- spoiler ---

    51.gün;
    gerçek başarısızlık , denemekten vazgeçmektir. başarının ölçüsü ise hayal kırıklığı ile nasıl başettiğimizdir, çünkü hep hayal kırıklığını yaşarız.
    buraya geldik ve şansımızı denedik, herkes kendince tabii.

    değişmek için çok yaşlı olduğumuzu hissettiğimiz için , suçlanabilir miyiz ? ya da hayal kırıklığı korkusu ile yeniden başlayamadığımız icin. sabahları kalkıyoruz, elimizden geleni yapıyoruz, önemli olan tek şey de bu..

    .......

    tabii ki unutmamak gereken bir şey var, tehlikeyi göze almayan hiçbir şeyi yapamaz, hicbir şeye sahip olamaz. gelecek hakkında bildiğimiz tek şey farklı olacağıdır. belki de korktuğumuz şey, geleceğin de aynı olmasıdır. bu yuzden değişiklikleri kutlamalıyız. çünkü bir dostun söylediği gibi, her sey sonunda yoluna girer, eğer girmezse guvenin bana daha işin sonuna varmadık demektir.

    --- spoiler ---
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap