122 entry daha
  • filmi yeni bitirdim ve heyecandan titriyorum diyebilirim! çok sevdim. filmi gerçekten çok sevdim. extended bir veronica mars bölümü gibiydi, 100 küsür dakika nasıl geçti anlamadım. acayip özlemişim. hepsini, herkesi çok özlemişim. piz'i bile. o derece. son 2 haftada tüm diziyi tekrar ettiğim gerçeğini belirtmek istiyorum.

    hayranlara yönelik yapılmış gibiydi, ki aslında gerçekten hayranlar için yapıldı*. o kadar güzel referanslar vardı ki. kristen bell'in dış sesinin başladığı ilk saniyeden itibaren taşikardik bir şekilde izledim filmi. gayet akıcıydı, kurgu da bence gayet başarılıydı. bazı mantıksızlıklar var tabii spoiler'da onlardan da bahsedeceğim. ayrıca filmi izlerken "tamam samsung sponsorsun anladık" hissi yaşabilirsiniz, uyarayım.

    bu filmi 25852198 defa izleyeceğim. i've been waiting for this, like, ever****!

    logan. ah logan. so. fucking. hot!

    --- spoiler ---

    yan hikayeler küçücük minicikti ama herkesi görmek harikaydı! hepsi kendine pek bir iyi bakmış, herkesi pek beğendim. wallace. mac. weevil. dick. leo. keith mars. cliff. o öbür yavşak p.i. oricinıl lamb'i görememek hayal kırıklığı oldu tabii. kardeşiymiş. peh.

    tanıdık kadro dışında, justin long, james franco, jamie lee curtis gibi ünlüler de var saçmasapan rollerde. justin long'u çok sevdiğim için görünce hoş bir sürpriz oldu. james franco yine absürd bir şekilde kendini canlandırmış. adam manyak ya.

    jason dohring'in yüzü bir yaşlı duruyor, o boyish charm'ının bir kısmı gitmiş o yüzden. lakin kendisi hala fazlasıyla çekici, hakkında söylemek istediklerimi tam şu noktada sansürlüyorum, herkes bu noktada acayip seksi biri hakkında genel olarak düşündüklerini hayal etsin. jason. logan. *passes out*

    logan'ın üniformayla veronica'yı havaalanında karşıladığı sahnede bir an kalbim durdu heyecandan. sen nasıl bir insansın ya? fictional ya da değil, üniformalı, kas yığını bir logan... unresistable. filmin ilk sahnelerinden bile belliydi piz'in gideceği (bir an love birleşmesini kitaplara ya da bahsi geçen bir sezonluk diziye bırakacaklarından korkmuştum), zaten piz'le veronica arasında hiç logan'la arasında olduğu gibi bir kimya olmamıştı. sevgiliden çok arkadaş gibiydiler ki filmde de aynen böyleydi durum, sıfır çekim aralarında. bu yüzden 9 yıldır birlikte olmaları fikri saçmalık, ama film var olduğu için o kadar mutluyum ki bu umrumda bile değil. ama logan'la veronica'nın her sahnesi resmen elektrik yüklüydü (evet ifadeler tuhaflaşıyor, go along with it), neredeyse her sahnede "işte şimdi öpüşecekler" hissini yaşadım. onlar birlikte çok iyiler ya. bu sadece bir dizi, bu kadar ciddiye almamalısın falan geyiğine girecekseniz, save it. bu veronica mars!!! ve ben dizilerimi fazla ciddiye almaya meyilli bir insanım. hıh.

    dick çok komikti. dick resmen komikti. bu yüzden dick merkezli bir spin-off fikri gözümde "o kadar da kötü olmayabilir" seviyesine yükseldi.

    celeste kane bile vardı filmde yahu. allah'tan hiç duncan muncan girmediler. farkındaysanız önemli bir şirketten gelen avukatlık teklifini reddetmiş falan filan hiç umrumda bile olmadı. filmin bir yerinde boring as fuck gibi bir şeyler diyordu zaten.

    gene logan. gene bir murder case. bu hikaye hiç eskimiyor. son pik aksiyon sahnesinde de hep logan'ın içeri dalıp kötü adamı mahvederek veronica'yı kurtarmasını bekledim ama kendisi kurtuldu kerata. ama reunion'da vardı o sahne, veronica'nın onuru için gözünü kırpmadan kavgaya dalan logan. zaten ipin ucunda olup, en ufak bir olaydan bile uzak durması gerekirken veronica'nın haberi bile olmadan olaya dalması. tipik logan. piz'in o noktada bir şeyler yapıp eksik kalmamaya çalışmasını da takdir ediyorum tabii ama, neyse. logan fanatiği olduğumu şu noktaya kadar anlamışsınızdır zaten.

    filmin sonundaki epic sahnesinin tekrarı fazlasıyla hayranlar için konulmuş bir sahne olup, göze batsa da içim giderek izledim. our story is epic. spanning years, continents. lives ruined. bloodshed. (you know, epic.)

    "what's 180 days to us veronica?"

    "-come back to me.
    -always."

    "when logan said 'jump', did you actually say 'how high' or was there just an understanding that you would achieve max verticality?"

    ps. film bittiğinde we used to be friends çalmaya başladığında sırıtmam yüzümü kapladı resmen. tiz bir sesle sevinmiş olabilirim. sonra tabii ki şarkıya eşlik ettim.

    --- spoiler ---

    neyse. bütün replikleri yazmadan kendimi durdurup gidiyorum. filmi birkaç kere daha izleyip sakinleşince gelir tekrar yazarım.

    film komik. sürükleyici. veronica mars'tan beklediğim her şeydi.

    veronica. logan.

    love <3
47 entry daha
hesabın var mı? giriş yap