2 entry daha
  • giderken yaklaşık 15 saat, dönerken 13 saat süren uçuştur.

    business class dışında çekilmesi mümkün değildir. ancak orası da uzun uçuşa katlanmak için kendini alkole vuran insanlarla doludur.

    gidişte 4-5 saati kutupların üstünde geçer.

    giderken gönül rahatlığıyla yemek yiyebilirsiniz, ama dönerken etler california'dan alındığı için helal et satılmayan yerlerdendir. nedenle dönüşte et yememelisiniz eğer haram helal konusunda titizseniz.

    bu uçuşun çok çok büyük bir sorunu vardır:

    bu saatler süren uçuş sırasında personel içinde tek bir doktor bile bulundurulmaması, hosteslerin acil yardım konusunda çok cahil olmaları çok büyük bir garabettir.
    acil yardım ilaçları var ama bunları bilen kimse yok, tansiyon aleti yok vs vs...

    dönüş yolculuğum yarısında bir yolcu şiddetli kramplar geçirmeye, kıvranmaya başladı. uçak personeli panik oldu, ancak ilaçları tanıyan bile kimse yoktu. gidip beraber yolculuk yaptığım arkadaşımın yanında taşıdığı tansiyon aletiyle adamın tansiyonunu ölçtüm, tansiyonu 20'ye çıkmıştı. fakat uçakta tansiyon düşürmek için hiçbir ilaç yoktu. sonra bir yolcunun yanından kaptoril çıktı, onu içirdik. tansiyonu biraz düştü. adamcağız 5 saat acılar içinde kıvrandı.

    uçak indikten sonra yine bir klasik türkiye rezaleti yaşandı, uzun süre acil yardım sedye vs gelmedi.

    sonuç olarak bu uçuşu yapabilmek için ya sağlıklı olacaksınız ya da aci yardım konusunda bir yardımcı yanınıza alacaksınız.
94 entry daha
hesabın var mı? giriş yap