13881 entry daha
  • galatasaray 8. oldugunda "17 takim bize karsi, en azindan galatasaray boyle degildi, guzel rekabet ediyorduk" diyen adamlarin bugun galatasaray'i elestirmesine kulak asacaksak yolumuz var. bunu cidden çokça okudum sozlukte 3 sezon once. gidin fenerbahçe maç basliklarina, galatasaray basligina bakin. entry'ler silinmediyse tabii. ne dun soyledikleri samimiydi, ne bugun soyledikleri samimi. isine geleni egip bukmede ustumuze yok ne de olsa.

    ozellikle penalti noktasi kazilinca, besiktasli futbolcular stat otoparkinda tekme tokat dovulunce bu cigersiz insanlarin birbirleri hakkinda yazdiklarini okuyabilirsiniz.

    kisacasi troll dolu sozlukte her kesimin rakip troll'leri bahane edip "iste bu yuzden sevilmiyorsunuz" demesi kadar abes bir sey yok. 2 gundur bunu diyen adamlarin gs'li troll'lerden farki yok.

    dogrudan çekistigi rakibine centilmenlik yapinca aklindan bin turlu hinlik geçen tipler hiçbir iddiasi kalmamis maçta ustelik hakemin dogru kararina ragmen serbest vurusu kullanmayan futbolcuyu sirf galatasaray'a laf sokmak için one suruyorsa burada insanlarin kendilerine bir bakmalari lazim. bunun tersi de geçerli, semih'in tasagini yalayanlar baska futbolcu aynisini yapsa bahane uretmek için kirk takla atar.

    caner'in bunu neden yaptigi benim umrumda degil, iyi niyetle yapmistir, oyle dusunmek istiyorum. yoksa isin içinden çikamayiz. ha burada tabii asil uzucu nokta, futbolcularin kurallardan bihaber olmalari. bu ulkede ofsayt hattini rakip yari sahada kuran buyuk takimlar gorduk sonuçta, hatta ofsayti rakip yari sahadan kullanan buyuk oyuncular.

    konumuza donelim: galatasaray bazi konularda yanlis yolda, 8. oldugu sezonun ertesindeki gibi sapkasini onune koyup bunu duzeltecektir. yonetimin saçma açiklamalarini kale almayabilecek kadar elestirel davranabiliyor hâlâ onemli bir kesim, taraftar boyleyse genel kurulda da bu iradeyi gosterecek, yonetimi verdigi yetkilere ragmen hizaya getirecek isimler ve tecrube vardir. bundan kuskunuz olmasin. qapaqqqq kavgasi yapanlar devam edebilirler.
44018 entry daha
hesabın var mı? giriş yap