81 entry daha
  • dördüncü bölümden kısa kısa:

    --- 1x4 spoiler ---

    ethan'ın kurtadam (ve yüksek ihtimalle ripper'a atfedilen cinayetlerin esas faili) olduğunu daha ne kadar gözümüze sokabilirler bilmiyorum. vampir velede ısrarla kanını vermeyi reddetmesi, gazetede ripper haberleri görünce dellenmesi, kurtadam mizansenleriyle dolu bir tiyatro oyununa gitmesi, vahşetten kendisinden beklenmeyecek bir ölçüde rahatsız olması, son sahnedeki flashback sekansında parçalanmış insanlar ile bir kurt görünmesi gibi bir dolu gönderme vardı. bu saatten sonra artık kurtadam olmadığı ortaya çıkarsa sürpriz olur. finalde de dorian gray'in içindeki korkunç boşluğu doldurması diziye yeni bir yön kazandırdı şüphesiz.

    tiyatro demişken, kurtadamlı oyunu izleyen billie piper görünce "tövbe bismillah bad wolf" diyerek şöyle bir kaykıldım oturduğum yerde.

    eva green bakışlarıyla dorian'ı sikmeye devam ediyor. dorian ise her post-modern ölümsüz kahraman gibi "sikelim, sikilelim" felsefesi ile yaklaşıyor olaya. ethan ile dorian arasında sandviç olacak bu gidişle miss ives.

    frankenstein canavarını tiyatro emekçisi olarak izlemek pek keyifli. bir de anladığım kadarıyla derdi kendi gibi bir eş sahibi olmaktan ziyade bir tür ölümsüzler ırkı yaratılması. dorian gray ile tanışsalar keşke diyeceğim de, canavar falan dinlemez bunu da siker dorian abi.

    van helsing'in de (oldukça isabetli bir tercihle) kan uzmanı olarak teşrif etmesiyle dracula'nın yolu açıldı iyice. sonlara doğru görünen master lakaplı vampir kendisi mi bilemiyorum, lakin bir noktada çıkması yüksek ihtimal.

    şaka maka sezonu yarıladık. finalde dorian gray'in vampirleri sikerek öldürmesi, frankenstein'ın da parçalarından canavara bir eş yaratmasını bekliyorum.

    --- 1x4 spoiler ---
679 entry daha
hesabın var mı? giriş yap