25 entry daha
  • daha simdiden iddia edecegim ki; ilk sezon sonuna kadar dayanabilirse basarili sayilabilecek yeni syfy dizisi. konuya bakalim: "an army of lower angels, assembled by the archangel gabriel, has waged a war of possession against mankind. the archangel michael, turning against his own kind, has chosen to side with humanity against gabriel. after the 25-year-long battle, newly fortified cities have arisen to protect human survivors."

    altindan ustunden her yerinden kli$e fiskirtacak gibi gozukuyor daha simdiden. mis gibi caprica'yi, terminator the sarah connor chronicles ve bildiniz, firefly gibi agir basli dizileri iptale goturen sektorden boyle diziler cikinca hemen cikartiyorum savas baltalarimi.

    michael insan irkini savunacakmis gabriel'e ve ordusuna karsi. piyyyy. supernatural senelerdir doldurdu bu melekli tanrili iblisli muhabbetleri. fragmanindan gordugum kadariyla ne varsa karistirip corba etmisler:

    1) spartacus ile baslayan helenistik zevk sefa sahneleri modasi,
    2) supernatural'in "siyah gozlu mahlukatlar :(((" ve kriptik dini sekiller yazilarla donatilmis kitaplar/ortamlar modasi,
    3) standart kiyamet-sonrasi* elementleri: cokuste olan bir insanlik duzeni; ustun tarafin insanlik onurunu bes paralik etmesi, ezmesi, hor gormesi vb tipik seyler,
    4) amansiz bir dusmana karsi "kaybedecegiz ama savasmadan kaybetmeyecegiz hic olmazsa :)))" temali bir savas,
    5) bir yerlerden kopup gelen kurtarici figur,
    6) "choosen one" muhabbetleri

    daha da yazamiyorum icime fenalik geldi. izleyeceklere simdiden sabir diliyorum.

    edit: ikinci sezonu onaylandi. got oldum bildigin. alma syfy'in ahini cikar summer glau glau.
71 entry daha
hesabın var mı? giriş yap