3 entry daha
  • babası yaşındaki adama görevi esnasında tüküren kadını gösteren olay. eğer kadın türbanlı olmasaydı hiçbir haber değeri taşımazdı. dayının ellerine sağlık.

    edit: oo nik altıma yorum almışım . bak güzel kardeşim. eğer hiç tanımadığın biri gelip sana tartışma esnasında sen hiçbir şey yapmadan tükürüyorsa şiddeti o başlatmıştır. senin bunun karşısında tepki vermen normal. sen buna şiddeti normalleştirmek diyorsan o senin bakış açındır saygı duyarım.

    lakin bana göre şiddete şiddetle karşılık verilir. sana tokat atana diğer yanağını uzat mantığından nefret ederim. kaldı ki bir insanın yüzüne tükürmek ona tokat atmaktan çok daha aşağılık ve tahrik edici bir davranış.

    gelelim türbanlı vurgum ve islamofobime. evet ben islamdan hoşlanmam. bunu da belirtmekten çekinmem. lakin benim islamdan hoşlanmamam her müslümana önyargıla yaklaştığım anlamına gelmez. bu entryimde türbanlı vurgusu yapmamın nedeni toplumda oluşan '' türbanlıyız mağduruz '' zihniyetine gönderme yapmaktı. dediğim gibi eğer tokat yiyen ablamız türbanlı olmasa bu haberi asla göremezdik. şimdi türbanlı kadına böyle bir pozitif ayrımcılık yapan medyayı eleştirdim diye ben eleştiriliyorum ve kadın türbanlı olmasa nik altıma entryde almazdım. bu da ne kadar haklı olduğumu gösteriyor.

    son olarak tekrardan söylüyorum. dayının ellerine sağlık. aynı olayda kişiler değişseydi kadına da eline sağlık derdim. eğer bu yazdıklarımı islamofobi , kadın düşmanlığı ya da şiddet normalleştirmesi olarak görüyorsanız size pozitif ayrımcılığınızla hayatta başarılar diliyorum.

    edit2: nikaltıma yazan arkadaş ya silmiş ya da uçurulmuş nikini hatırlamıyorum.
520 entry daha
hesabın var mı? giriş yap