10 entry daha
  • rahatsız edici görüntülerdir.

    bu görüntüler yenilir yutulur cinsten değil.en ağır küfürü hak edecek cinsten.adice, şerefsizce.

    bir an durun düşünün; gezi parkı eylemlerinde kimlerle aynı cephede olduğunuzu, kimlerin ekmeğine yağ sürdüğünüzü görebiliyor musunuz? barikatı kuranlar da, kurduranlar da bu şerefsizlerdir.benim temiz masum üniversiteli kardeşlerim bunların oyununa, provakasyonuna alet olmuştur.

    gezi parkında sert tutumu olan polisler nerede diyeceksiniz.bu mevkide polis olaylar çıktığı anda gelir, ortalığı sakinleştirir.neden vurmuyor diyeceksiniz? vurursa, sen vurulursun.bu insan müsvetteleri vurulursa, gücü polise yetmez seni yakar, senin otobüsünü yakar.etki tepkiyi doğrurur.

    kürt meselesinin çözülebilecek bir yanı yoktur.ben bu yazıyı yazarken bir monitör kullanıyorum.sen gelip bu monitörü benden istiyorsun.bu sorunu hiç bir şekilde çözemeyiz.monitörün yarısı senin, yarısı benim olamaz.monitörü bir gün sen bir gün ben kullanamayız.ben seni geçiştiririm, sen arada ufak rahatsızlıklar verirsin.ya da monitörü sana verip herşeyden vazgeçeceğim.biraz uyanık olun, kürt sorununun çözümü diye birşey yoktur, ağza bir parmak bal çalma, oyalama, şehit vermeme, demokrasiye yönlendirme vardır.bir devletin politikası basit düşünceler üzerine kurulamaz.

    işte bu yüzden gezi parkı eylemlerine her zaman karşı durduk.bunlarla bir olmayın dedik.çok şükür ki olaylar daha büyümedi.bir gün bunlar da temizlenecek sokaklardan, zaman alacak ama çözülecek.merak etmeyin.
68 entry daha
hesabın var mı? giriş yap