6 entry daha
  • bugun oyle bir olay yasandi ki bir açidan bakinca iste marka degeri ve kural budur, baska açidan bakinca ulan bunlar bakkal bile yonetemez dersiniz.

    charleroi takimi lierse deplasmanina, deplasman formasiyla gitti. siyah beyaz renkli takimin deplasman formasi açik yesil. lierse ise yonetmelik geregi iç saha formasiyla oynamak için diretti. forma rengi sari siyah, uzaktan açik yesille seçilemiyor. charleroi lierse'den beyaz olan ikinci formasini kullanmasini rica etti. lierse, beyaz ile açik yesilin yine karisacagini dusundugu için reddetti ve charleroi hukmen maglubiyete suruklenecekken son çare lierse'in beyaz formasiyla sahaya çikti. boylece iki takim lierse'in farkli formalariyla maç oynadi.

    simdi olaya lierse ve lig yonetmeligi açisindan bakarsaniz marka degeri olarak guzel bir tutum. galatasaray'in yillardir ev sahibi olarak isguzar anadolu takimlarinin uygunsuz sort ve konç seçimi yuzunden orjinal kombinasyonunu giyememesi gibi bir durumda bir yaptirim olmazken charleroi hukmen maglup sayilabilirdi. diger taraftan charleroi açisina bakarsak, adamlar amatorlugun kitabini yazmis, deplasmana gidiyorsan kurala gore uygun forma gotureceksin fakat bu olayla adamlar kendilerine para veren sponsor reklamlarini giymemis oldu, hatta para almadiklari lierse sponsorlarini tasidi.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap