• estonya merkezli coin mining şirketi. piyasada çok sayıda coin mining şirketi var, cointellect'i farklı kılan şey teknik detaylardan arındırılmış şekilde bu işi yapması. bir nevi coin mining işinin iphone'u.

    paranızı paypal'a almayı tercih ederseniz coin moin görmeden euro üzerinden kazanç sağlıyorsunuz.

    coin miningde esas kazaçlar bu iş için özelleştirilmiş donanımlar üzerinde yapılıyor. piyasada coin miner cihazı satın alıp kendi kendine yapanlar var. ancak bu tip bir sistemi kurmak hem sağlam bir başlagıç maliyeti hem de teknik bilgi ve emek istiyor.

    cointellect'te ise coin mining bulutundan kapasite kiralaması yolu ile bu işi yapan özel donanımlar kiralanabiliyor. işin en güzel yanı da sistem self-managed bir yapıda. yani hiç bir teknik bilgiye gerek kalmadan yönetebiliyorsunuz.

    esas marifeti ise yatırılanın en az 2 katını kazandıran paketler;

    - starter 99 euroya her gece yarısı 2.2 euro olmak üzere 3 ay sonunda toplam 180 euro (2 katı);
    - pilot 299 euroya her gece yarısı 5.5 euro olmak üzere 6 ay sonunda toplam 990 euro (3 katı);
    - basic 1000 euroya her gece yarısı 13.7 euro olmak üzere 21 ay sonunda toplam 5000 euro (5 katı);
    - premium 3000 euroya her gece yarısı 50 euro olmak üzere 18 ay sonunda toplam 27000 euro (9 katı);
    - expert ise 5000 euroya her gece yarısı 97 euro olmak üzere 36 ay sonunda toplam 70000 euro (13 katı);

    geri ödeme yapıyor. üstelik ödemeyi almak için beklemeye gerek yok. her gece yarısı o günkü hesapta oluyor. .gece 12'den sonra talimat verirseniz ertesi iş günü paranızı banka hesabınıza alabiliyorsunuz.

    paketler genel olarak 40 ile 60 gün arasında kendilerini amorti ediyor.

    paketlerin hangisi ne kadar karlı, kaç günde amorti ediyor gibi soruların cevabı da şurada:

    https://docs.google.com/…yctwmxqe2nnkj2e3lg/pubhtml

    ödemeler için de beklemeye gerek kalmıyor. ödemeyi ertesi gün türkiye'deki banka hesabınıza çekmek mümkün. alternatif olarak paypal'a da ödeme yapılıyor.

    29 ekim editi olarak ödemeleri gösterir 1 adet belge: http://imgur.com/7ejofza

    hiç para harcamadan da çok az miktarda kazan sağlamak mümkün. pc'ye kurulabilecek yazılımı üzerinden de az olsa da coin kazancı sağlıyor. pc üzerinden günlük kazanç 1 euronun çok altında. bu yolla attığınız taş ürküttüğünüz kuşa değmiyor.

    üyeliğinizi şu adresten başlatabilirsiniz:

    http://goo.gl/pyormt

    güncelleme: ocak ayı başından kripto paraların fiyatının yerin dibine geçmesiyle birlikte çoğu benzer servis gibi problemler yaşamaktadır. günlük ödemeler şu an kısmen yapılmakta olup, beklemek istemeyenler için ana paralarını iade opsiyonu sunuldu.

    yani 300 euro yatırıp bugüne kadar 200 euro alan aradaki 100 euroyu geri almak istiyorsa desteğe mail atıp hesabının iptalini isteyebilecek.

    halen bu işin riskli bir iş girişimi olduğunu anlamayıp atıp tutanlar için de söylenecek çok şey var ama sadece ilgili mercilere havale etmekle yetiniyorum:

    adettendir: http://goo.gl/562ib7
245 entry daha
hesabın var mı? giriş yap