1863 entry daha
  • "dünyanın hiçbir yerinde zorunlu fizik, kimya, matematik dersi tartışlmıyor peki neden din kültürü ve ahlak bilgisi dersi her zaman tartışma konusu oluyor" diye sorabilen bir cumhurbaşkanına sahip olmak bu yollardan sadece birisidir.

    oğlunun bi tarafına metroda seyahat ederken 8 metrelik demir çubuk girdiğinde babasının, "alın yazısı bu, şikayetçi değiliz" şeklinde açıklama yapılabiliyor olması bunu anlamanın yollarından bir diğeridir.

    özgürlük, demokrasi söylemleriyle okullarda türban serbest bırakılırken, aynı okullarda dövme ve piercing'in yasaklandığını görmek bunu anlamanın bir başka yoludur.

    resmi yalanlara göre 301 işçinin öldüğü sektörde ölümün o işin fıtratında olduğunu kabul eden zihniyetleri ve bunu normal karşılayanları görmek bir ülkenin geri kaldığını anlamanın bir başka yoludur.

    -gizli ajandaları da olsa- yolsuzluk operasyonu yapan polislerin ve yargı mensuplarının hepsinin günler içinde yerlerinin değiştirilmesi, açığa alınması, mahkemeye sanık olarak çıkarılması bu ziyanlığı anlamanın bir başka yolu olabilir mesela.

    bu böyle uzar gider.. bana kalbin kadar temiz ayırdığın bu sayfayı daha fazla doldurmayayım da, başkaları da biraz yazabilsinler.
3362 entry daha
hesabın var mı? giriş yap