7 entry daha
  • heimer rehberi ikiyle karşınızdayım ey sözlük ahalisi;

    - hızlı saldırılara sahip champler için tam bir beladır heimer. akali ve katarina gibi champleri çok kolay durdurur. e skilliniz sizin her şeyiniz bu konuda. yürek yiyerek turretlerin ortasına atlayan bir şampiyonu eşek cennetine göndermek bir e skilli uzaklığında.

    - zed gibi özel skilleri olan bir şampiyona ise yapılabilecek tek şey, mesafe korumaya çalışmaktır. ultisini yememeye çalışın. turret falan dinlemez atlar, ağzınıza sıçar ve geri kaçar sizde mal gibi kalırsınız. o yüzden mesafeyi koruyun.

    - gragas ve ziggs gibi heimer düşmanı champler de mevcuttur. yapılacak şey ise turret kurma şeklinizdir. gragas'da turret aralığı birbirinden uzak olmalıdır. ikisini birden patlatma ihtimali olacağı için aralığı geniş tutun ve turretlere odaklayın.(siz zaten istemeseniz de oraya odaklanacaktır) e+w combosu can yakar. e+r&w skilli ise size amansız bir kill aldırabilir ya da rakibi kaçırttırabilir. ziggs paşaya gelirsek ise sır manayı tüketmesinden geçer. sizi bitirebilmek adına bütün skilleri harcayacaktır. saldırılardan iyi sıyrılmanız lazım yoksa combo yiyebilirsiniz ve bu hiç hoş olmaz. e+w skillini iyi tutturmaya çalışın. turretler minyonlara odaklanırken siz ziggs'e odaklanın.

    - adc karşısında heimer zayıf kalır. genel olarak adc'lerin range'i heimerin turretinden fazladır ve hemen yok olup giderler.

    -top solo'da heimer çok ters bir karakterdir. minyon kesmeyi eziyet hale getirir. solo'da heimeri deneyin. mid lane'den daha keyif vereceğine garanti veririm.

    - 3-4 kill aldıysa bütün takım(şaka yapmıyorum gayet ciddiyim) heimer'e uyum sağlamalıdır. heimer sonradan ezilebilirde, sakın ezdirmeyin. yanında tf'ye girin hem kazanın hem kazandırttırın.

    -heimer sabır karakteridir. az canı var diye mal gibi champ kovalamayın. çalılarda saklanan minik sürprizler olabilir.

    - yardıma gidiyorsanız. parmağınız e skilli üzerinde olsun. karşı champ'i durdurmak yardımınızı pekiştirir.

    - oyun late game'de ise botu kesin elden çıkarın. heimer adam kovalama karakteri değildir, daha çok -aslan gel bakalım- karakteridir.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap