61 entry daha
  • cok güzel goturulen bir film daha sonra nasıl batırılır, canlı kanlı ornegi.

    --- spoiler ---

    "filmde siritan bolum yok"mus, "çok güzel bir film"miş, "filmden çıktığınız anda, filmi şöyle bir düşünürseniz ne kadar etkileyici noktalar olduğunu anlayabilirsiniz"miş.

    yahu siz dalga mı geçiyorsunuz, yoksa biz başka bir filme mi gittik? sabit bir tankın içinde oturarak, 5 kişinin 200-300 kişiyi öldürebiliyor olması sizce mantıklı mı?

    hayır, bu tarz filmlerde o kadar mantık aramam. ama arkadaş o şarkı türkü söyleyerek gelirken ss grubu, daha ilk sahnede ellerinde bir sürü panzerfaust var ve sallaya sallaya yürüyorlar. ama nedense tank ile çatışmaya başladıklarında kullanmıyorlar, hatta uzun bir süre kullanmayıp, daha sonra sandıklardan çıkarıyorlar. hata olur da, bu kadar abartı bir hata olmaz.

    daha sonrasında tankın içine, 3 tane keskin nişancıdan mermi yemesine rağmen yaşayabilen brad pitt'in hemen dibine 2 tane el bombası atılıyor. sonra bakıyoruz ki, brad pitt'in cesedi bile yakışıklı. dibinde patlayan el bombalarına rağmen sadece yüzünde 1-2 çizik oluşmuş.

    neyse ki amerikan askerlerini tam bir melek olarak göstermiyor film, ki az biraz oradan yırtıyor. ama an itibariyle imdb'de aldığı 8.2 puanı bence hiç hak etmiyor.

    --- spoiler ---
429 entry daha
hesabın var mı? giriş yap