6 entry daha
  • "uçağı vururlar" korkusuyla, firma da müşterisini kaybetmemek için neredeyse 350 liranın altına (gidiş / dönüş) bilet satacak havayolu şirketi. kurumuz el verse geçen senenin değeriyle 300 lira olacaktı.

    öncelikle

    1. uçak vurma olayında, kasten vurma gibi bir durum yok, muhaliflerin kargo uçağı sanması nedeniyle indirmesi gibi bir hata olduğu söyleniyor, bir uçağı özellikle vurmak aleni savaş ve diplomatik kriz nedenidir, devletler ne kadar büyük olsa da böyle salak hamleler yapmaz. (vurulan malezya havayolu ölenlerin çoğu da hollandalı, ukrayna ile hiç alakası yok)

    2. muhtemelen, diyorum, bu firmayı kullanacaksanız doğu ukrayna üzerinden gidebilecek bir rotada gitmeniz pek mümkün değil, ama hadi seçtiniz diyelim, var olanları ise bu şirket, müşterinin potansiyel korkusu üzerinden biraz uzatarak servis ediyor.

    ama zaten bu firmadan bilet alıyorsanız, muhtemelen batı ukrayna üzerinden dolaşarak gideceksiniz, sıkıntı yok.

    bana kalırsa tercih edilebilir. 4 kez kullandım. bagaj transferleri sağlıklı. fakat low-cost takılıyorlar, pek ikramlık durumları yok (su veriyorlar. :) ) ama zaten uçağa ikram için binen adam da, first class heveslisi değilse, bu firmayı kullanmasın. (first class ları yoktu sanırım)
96 entry daha
hesabın var mı? giriş yap