14035 entry daha
  • dün ahmet nur çebi, bugün de gökhan töre üzerinden yalan haberler üreten fanatik gazetesi için resmi siteden açıklama yapıp kınamada bulunmuşuz!

    yani hep sinir hep sinir, psikolojiyi geçtim ömürden yiyorum artık. kınama kardeşim, rica ediyorum, yalvarıyorum kınama. o kınama açıklamasını okuyup okuyup keyifleri yerine gelmiyorsa o gazete çalışanlarının bende bir şey bilmiyorum ülke adına. analarına küfretsen zevk alan adam bunlar, sen sabah akşam kınasan nafile.

    dün o haberi yapan adam ile gazetenin çalışanları bugün sabah vodafone ile yapılan işbirliğinin tanıtımında yok muydu? elbette ordaydı. insan kendine dün küfreden adamla bugün muhatap olur mu, hala ısrarla niye alırsınız bu adamları kulübün kapısından içeri? iptal edeceksin 3-5 gazete ve gazeteci kılıklının akreditasyon kartlarını, bu gazeteler ile ilişkimiz süresiz olarak askıya alınmıştır diye yapacaksın açıklamanı; ondan sonra beklesinler köpek gibi tesislerin kapısında. kartal yuvalarını bile kapatacaksın bunlara, o kadar bile yaklaşamayacaklar bize.
42109 entry daha
hesabın var mı? giriş yap