22 entry daha
  • birkaç farklı tedavi denemiştim daha önceden pek işe yaramadı bende. ancak annem çok araştırıp iyi bir cildiyeci buldu, onun reçetesi üzerine 5 hafta boyunca ceradolin şampuan ve m-furo losyon kullandım haftada 3 gün. 5 haftada kepeksiz, pullanmasız, kızarıklıksız bir saça sahip oldum tekrardan. 5. haftanın sonunda da minoxil sprey ve perfectil hap yazdı, ceradolin şampuana da devam et dedi. sanırım hastalık saçlarımı zayıflattığı için verdi minoxili tekrar güçlendirmek için.

    neyse dostlar, eğer bu dertten muzdarip olanınız var ise mesajdan yazsın. doktorun adını ve hastaneyi söylerim, seve seve yardım ederim elimden geldiğince bu konuda.

    edit: dostlarım şu ana kadar kepek, pullanma, kızarıklık ve kaşıntı konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. doktorun söylediğine göre bu hastalığın tekrarlama ihtimali her zaman mevcutmuş maalesef. stresten uzak durmak lazımmış.

    edit 2: arada sözlüğe giremediğim zamanlar oluyor, mesajlara geç yanıt veriyorum bu yüzden. burdan hastane adını doktoru yazayım dedim. surp pırgiç ermeni hastanesi zeytinburnu kazlıçeşme'de marmaray istasyonunun karşısında. doktorun ismi de serkis barış. bu dertten muzdarip herkese şimdiden çok geçmiş olsun.

    edit 3: bu tedaviden sonra 7-8 yıl boyunca sıkıntı yaşamadım. ama şimdi bazı bölgelerde küçük küçük egzamalarım var. bir ara tekrar doktora gideceğim.
234 entry daha
hesabın var mı? giriş yap