168 entry daha
  • o canım senaryoyu çıkmaza sürükleyen dizi.

    -spoiler-

    efendiler burayı okuyorsunuz biliyorum, bunları da okuyun lütfen.

    şimdi sevda okula döndü. zaten öylesi bir sebepten atılması mantıkları zorlarken siz okuldan dönüş kağıdına başlık olarak ne yazdınız? hukuk fakültesi rektörlüğü. öeh. rektörlük değildir o, dekanlıktır, rektörlük olsa duramazsınız. kaldı ki bu tip işlerle personel daire başkanlıkları ilgilenir. yani bu detaylar önemli. madem bilmiyorsunuz, böyle şeyleri göstermeyin bence. elinizde güzel işlenecek konular var, işlemiyorsunuz aksine bataklığa sürüklüyorsunuz.

    10. bölümde servet telefonlara cevap vermedi. kılı kırk yarıp polislerle, gsm sinyalleri ile yerini tespit etmeye çalıştınız. hiç kimse sms atmayı düşünmedi ama? neden? hepsini geçtim kürtaj öyle zırt diye olan bir şey değil ki. arayıp randevu alıp tahmini 1 saat sonra kürtaj olmaz ki. bunun tahlili tetkiki prosedürü yok mu? yamuluyorsam rica ediyorum yeşillendirin beni.

    allah'ını seven kemal komisere başka mont alsın. bütçeniz mi yok arkadaş? adam 10 bölümdür aynı kahverengi deri ceketi giyiyor. ayıptır.

    gelelim son sahneye. yılmaz alev'i merdivenlerden aşağı itiyor, servet onu tutmak istiyor sonra ikisi de yuvarlanıyor. kim komada kalacak? bebeğin durumu çok kritik. şu klişeleri yıkın, rutinlerden bi' sıyrılın yahu. ne güzel gergin ev ortamında pat diye espri yapan bir baba, ince işlenmiş kurgularınız vardı. daha 10. bölümden çuvallamayın. her pazar sizi iple çeken insanlara yazık ediyorsunuz.

    -spoiler-
134 entry daha
hesabın var mı? giriş yap