15 entry daha
  • bir de şöyle birşey var. orta dünya halkları birleşip sauron'un ordularını mağlup ediyor(hile hurdayla, adamın parmağını kesip yüzüğünü almak nedir arkadaş?) , sonra sauron sıfırdan başlayıp tüm orta dünya halkını sikertecek neredeyse orta dünya ordularının iki katı büyüklüğünde bir ordu daha kuruyor. yani frodo yüzüğü atmasa zaten mordor kapılarının önündeki son savaşta eline verecek gandalf ve aragorn'un.

    demem o ki, demek ki bu sauron hakediyor orta dünyaya hükmetmeyi arkadaş. adamın bütün gücünü alıyorsun, ordularını dağıtıyorsun, adamın bir vücudu bile yok. adam sıfırdan bir ordu kuruyor. gurur da yapmıyor, saruman'a gidiyor, "geçmişi bir kenara bırakalım, seni takımımda istiyorum" diyor. sonuç olarak senin mevcut ordularının adamın ordusunun yanında esamesi okunmuyor. yani adam bir askeri deha.

    bu adam sıfırdan başlayıp bunları yapabiliyorsa bu bozkırların asıl evladı saurondur. her seferinde hile hurda ile mağlup edilmiş, ama halkının %100 desteğiyle tekrar ayağa kalkmasını bilmiş. bu topraklara o hükmetmeyecek de gandalf mı edecek?
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap