aynı isimde "casper (çizgi film kahramanı)" başlığı da var
220 entry daha
  • son 2 saattir windows 8 işletim sistemli tablet bilgisayar bakıyordum internet üzerinden. en sonunda buldum bir tane fiyatı falan uygun, markasına baktım casper, ya bu adamlar 10-15 yıldır sektörde demek ki bu milletin bir bildiği var diyerek ulan alayım bir kere deneyelim bakalım diyerek sipariş vermeye karar verdim.

    next next next kredi kartı bilgileri lazım, cüzdanımın paltonun cebinde olduğunu farkettim. vestiyere doğru hareket ettim, cüzdandan kredi kartını aldım pc başına dönüp sipariş vericem ki arkamdaki tvden (bkz: atara atar gidere gider layka laykla cevap ver) adlı iğrenç cingılı duydum ve istemsiz olarak öööyk bu ne kezbani reklam amk diyerek tvye döndüm ve kanalı değiştirdim. diğer kanalda da aynı reklamın sonu varmış, ulaaaan reklam tabletini almak üzere olduğum casperınmıııış.

    siparişin son adımında işlemi iptal ettim ve daha düşük özellikteki başka bir cihaza 250 tl daha fazla ödeyerek atara atar gidere gider yaptım layka dislaykla cevap verdim.

    hani pazarlama stratejisi, tüketici psikolojisi, pazar algısı denilen şeyler var ya, hani millet diyor ya ulan maliyeti 200$ olan bi telefona 3 buçuk milyar para verilir mi diye -valla ben atara atar gidere gider diye reklam yapan bir markanın kezbani kullanıcısı olacağıma merhum steve job'un taşşaklarının altında kalırım daha iyi.

    buyur caspercığım al sana atara atar gidere gider ipadden selamlar! *
142 entry daha
hesabın var mı? giriş yap