69 entry daha
  • bu zamana kadar bana sinir krizi geçirten nadide oyunlardan biridir. nice monster ları öldürmek mesele değilde. o amkdumun filterları az daha kontrolcüyü duvara fırlatmama sebebiyet verecekti. tam canavarı öldürdüm kiliseye geçicem hatta karşıdaki eleman sopa yardımıyla ağaç kütüğünü bana ittirdi bende üstünden geçerken 1 adım kala oksijen yetersizliğinden can verdim. 6 kere oynadım aynı bölümü sinirden elim ayağım titriyor. hiç bir oyun beni bu kadar deli etmemişti.

    edit 1: birde oyundaki bazı bölümlerde nereye gideceğini bilememekte ayrı bir sinir bozucu ulan zaten kodumun oyununda maske filterı yok denecek kadar az birde mal mal hangi patikadan gidecem diye yarım saat boyunca aynı yerde dolanıp durmak falan... off konuşmayayım artık bu kadar sinir bugünlük yeter.

    edit 2: evet yarım saat önce oyunu bitirdim. meğerse 2 çeşit sonu varmış bize kötü son nasip oldu. olsun be kapanış müziği yeter... derken iyi sonla bitenin kapanış müziğide efsane çıktı vay arkadaş beni benden aldı müzikler kesinlikle tavsiye ederim dinlemeden geçmeyin.
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap