1400 entry daha
  • adı survivor olan bir yarışmada, kimin haftanın birincisi olması gerektiğine, kimin kalması, kimin elenmesi gerektiğine, hatta ve hatta kimin şampiyon olması gerektiğine bile sms atmak suretiyle televizyon başındaki tuzu kuru seyircinin karar vermesini isteyen acun efendinin, iş diskalifiye vs gibi konulara gelince nedense hiç seyirciye sorma gereği duymadığı program.

    herşeyi seyirciye soruyorsun bunu da sorsana o zaman. "evet sayın seyirciler görüntüleri izlediniz, eğer bu olayın sonucunda turabi diskalifiye edilmeli diyorsanız evet, hayır edilmemeli diyorsanız hayır yazıp ....'ya mesaj gönderin." desene.

    şampiyonun kim olacağına bile karar verme yetisine sahip gördüğün izleyiciye bıraksana kararı. ama yapmazsın. neden? çünkü kim birinci olmuş, kim haketmiş, kim etmemiş umrunda değil. sms gelsin, para gelsin de şampiyon performans olarak hiç haketmeyen biri olsa da olur senin için sorun değil. o yüzden orada seyirciye sormanda sakınca yok. ama ya seyirci turabi diskalifiye olsun derse de turabi giderse, sana uymaz değil mi bu karar. kavga azalır, reyting düşer, para gider. ne gerek var değil mi? seyirci kim ki kimin diskalifiye olması gerektiğine karar verecek değil mi? şampiyona bile karar verebiliyor ama buna karar veremez değil mi?
5671 entry daha
hesabın var mı? giriş yap