24 entry daha
  • kullanması bal gibi zararlı olan takviyedir.zaten vücudun normalini bozan her türlü şey zararlıdır.ama asıl zarar bunun kullanım miktarı ve süreklileştirerek kullanmak. bunu bu kadar zararsız görmemizin sebebi "aa bak zaten doğal" olayıdır."ya kardeşim sen ne diyosun avrupada bunu spor yapmayanlar bile takviye olarak kullanıyor" diyebilirsin. tabiki haklısın. onların kullanım amacı günlük optimum miktarları karşılamak olduğu için gayet doğal kalıyor. kısa bir örnek vermek gerekirse
    almam gereken protein miktarı `:birleşmiş milletler sağlık örgütünün raporuna göre yetişkin erkek günlük ortalama protein tüketim miktar`70 gr. vücut geliştirme için alınması gereken toz miktarı 170 gr.*+70 gr zaten besinlerden alıyorum.totalde 240 gr protein almam gerekiyor. normalin 3.42 katı.
    bu oranı ne demek ? 85 kilo bir insanın içmesi gereken su miktarı 2.8 litre. çarp 3.42 ile. 9.5 litre. günde 9.5 litre su içersen ne olur ? veya içebilir misin ? protein hacimce küçük olduğu için 1 yemek kaşığı fazlasının ne olduğunu anlayamıyor insan.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap