57 entry daha
  • lan kırk kere söyledik. artık dünya parasını bastiranın istediği okulu kazandığı bir yere dönüştü.bilalin bile yurtdışı diploması var lan. o merdivenler boğaziçi üniversitesi merdivenleri. hakkarinin bir köyünden olsaydın yine bir nebze.

    en yakın kuzenim parasını bastırdı senin istediğin okulda okuyor. anası babası ondan ümidi kestiği için yolladılar oraya. artık bu okulu kazanmak nasıl bir şey sen düşün.

    bir de bu oyunculuk meselesi. nie kimse laboratuvarlarda sabahlamak istemiyor lan. herkes bir oyuncu olma derdinde. nedir bu hiç bi özel yetenek gerektirmeyen amerika'da bile star olanlarının çoğunun alaylı olduğu hiçbir sikime derman olmayan işi yapma arzusu. lan dünyadaki yedi milyar insanın zaten altıbuçuğu yaşıyor gibi yapıyoruz kimseden burs istemeden hem de. geçen müşterinin birine tanıdığım en iyi orospu çocuğusun demek yerine misal götürüp yemek ısmarladım. bir kahkaha bir neşe görmeliydin abla. al sana oyunculuk yeteneği. bak prova bile yapmadım direk survive iç güdüsü yetti.

    abla okulunu oku sikortalı bi işe gir dünyaya hayırlı bir iş yap o kadar da kendini önemseme. düşün lan bu ülkede cümle kurmaktan aciz adamlar senin yapmak istediğin mesleği! oyunculuk yapıyor. o da ailenin en işe yaramazıymış. kurtar vadisi mi ne işte bakarsın.

    demirspor üç oldu kalbini kırmak istemem daha fazla...
252 entry daha
hesabın var mı? giriş yap