166 entry daha
  • 2k sports'un diğer basketbol oyunlarından farklı olarak çıkıyor karşımıza. mycareer, mygym, myteam, myleague ve nbatoday.
    her bir mod ayrı bir oyun zaten. ben mycareer oynadığım için biraz tüyosunu vereyim. bu arada oyunu steam'den alın, oyun içinde adamlarla rahatça steam'den ekleşin.

    mc'i ilk açtığızda doğum tarihi, boy, kilo, kaş, göz ayarlaması yapıyoruz. kaş göz çok önemli değil ama boy ve kilo sonradan değiştirilmiyor. he bu noktada boy ve kilonuzu asla birebir yapmayın(195 cm üstü olmadığınızı düşünerek) çünkü herkes 195 ile 230 cm arası boy giriyor, biz de aralarında bacak kadar kalmamak için boyumuzu 195 cm'den büyük giriyoruz. saç, sakal, ten vs ayarlaması ile fiziki olarak benzetebiliyoruz zaten.

    oyuncuyu güçlendirmenin anahtarı vc denilen bir coin. maç başına takım ile ne kadara anlaştıysanız alıyorsunuz, ek olarak performansınıza göre coin veriyor. bu ek coin oyunun zorluk derecesine göre çarpılıp bir değer çıkıyor. mesela, 650 coin maç başı geliriniz, a+ ile oynadınız, performansınız yüksek, koçta yüksek oy vermiş ve yenmişsiniz. ek geliriniz de 500 coin çıkıyor. şimdi oyun rookie'den half of fame'e kadar zorluk derecelerine sahip. rookie'de 0.5, half of fame'de 2 ile çarpılıyor(0.5 artarak). half of fame'de oynadığımızı varsayalım.
    650+2x500 = 1650 coin
    tabi half of fame en zoru. ek gelir olarak, oyunun mynba2k15 diye bir uygulaması var. bunu da indirip her gün daily bonus ve günün maçlarını oylarak kazanma başına 50 vc alıyoruz. daily bonus 300 vc ile 3000 vc arasında. ayrıca oyun içinde günlük 500 vc de kart oyunundan alıyoruz.
    lockercode diye de bir olay var, ara sıra paylaşıyor nba2k bu kodları, kodlardan vc, ayakkabı, tişört vs çıkıyor.

    mypark'ta seviye seviye oyuncular var. en alt tabaka rookie 1'den başlıyoruz. tabi bu durumda güçlü adamlar sizi takımına almak istemiyor. çaylaklarla maç yapıp seviyenizi artırmanız gerek. bulunduğunuz bölgeden başka bir bölgeye geçerseniz seviye en baştan başlıyor. bence flyers'lara gelin hem manzara, potalar güzel hem de en fazla oyuncu bu bölgede. zaten pro 3 olduktan sonra bölgeler arası yolculuk yapabiliyoruz.

    oyun simülasyon olarak ağırlıkta tabi ancak nba2k'lardan farklı diğer bir yanı senaryosunun olması. sizin seçimlerine göre hareket ediyor oyun. senaryoyu da biz belirliyoruz. maç içinde faul yaptım, hakeme itiraz edince bana 2 seçenek veriyor, birisi olumlu diğeri olumsuz. olayı abartarak hakemin üzerine yürüdüm, hakem de beni attı oyundan. maç sonu röportajda muhabirleri tersledim. takım sahibi de beni ofisine çağırdı adam ol sikerim belanı deyince benim kafa attı, ben olmasam takım bir hiç dedim bende o da sözleşmeyi verdi elime. şimdi takım arıyorum.
    twitter da kullanıyoruz oyunda. benim 2.5 milyon takipçim var. twit atabiliyorum oyundan diğer oyunculara veya takipçilerime.
    yardım kuruluşlarına yardımda bulunmak takipçi sayımızı arttırıyor. geçen lise hocam geldi, senin gibi efsane oyuncular yetiştirebilmek için kurumumuzun yardıma ihtiyacı var dedi. yardım etmedim o ayrı bir konu.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap