17982 entry daha
  • dükkanın önünden geçen biri var her sabah. yaklaşık 1 yıldır gözlemliyorum. geçen gün yine dükkan önünü süpürürken, sırtım dönüktü ve "selamun aleyküm" diye bir selamlama duydum. her sabah duyduğum komşu esnaf selamlamasıdır diye arkamı döndüğümde baktım ki o her sabah geçen arkadaşmış. aleyküm selam dedim ama sonra fark ettim ki telefon görüşmesi yaparken karşı tarafa selam vermiş. ben tabi böyle üstüne alınmış bir sap gibi bakadururken bana gülerek bir şeyler anlattı el işaretleriyle.

    neyse. ertesi sabah yüz yüze geldiğimizde güleryüzüyle kocaman bir günaydın dedi kendisi ve tokalaştık. çay ikram edeyim dedim olur dedi. çektik tabureyi altımıza. "recep ağa 2 orijinal çay gönder bize" dedim çay ocağına. selam mevzusunda karışıklık oldu sanırım dedi ve gülüştük. akabinde "quaresma şerefsizinin yaptığını gördün değilmi" dedi. muhtemelen beni her hafta farklı beşiktaş formalarıyla gördüğü için hasta beşiktaşlı olduğumu anladı. yarım saatte o kadar çok şey konuştuk ki kendisi benden daha hasta çıktı iyimi.

    beşiktaş forması giymiş birisi görürseniz gidin selam verin.hayata dair her şeyi konuşabilir, iyi bir dost edinebilirsiniz.
38267 entry daha
hesabın var mı? giriş yap