5 entry daha
  • kredi kartınızdan yapılan çekimlerin moto-reisler deri san olarak göründüğü oteldir. ekstresinde görüp merak edip internette aratan olursa çıksın diye yazıyorum.

    konaklama sonrası izlenimler: temizliği görünüşte olan oteldir. yani odaya ilk girdiğinizde temizlik gözünüzü alabilir, ilk anda görünen şeyler temizdir çünkü. ancak ayrıntılı baktıkça halıdaki sigara izlerini (sigara içilmeyen odada dahi), yine halıya dökülmüş silinmiş olan şeylerin izlerini, odanın içindeki apliklere takılmış saç tellerini (nasıl başarmışlar bilemiyorum, hummalı bir çalışma olmuş sanırım) ve abajurların üzerindeki tozları görebilirsiniz.

    en çok tiksindiren ise klozetin arkasındaki duvarda gördüğüm el izleriydi. erkeklere has tek eli, bazen iki eli birden duvara dayayıp işeme pozisyonu vardır, bilenler bilir, işte bu pozisyonla bırakıldığını düşündüğüm en az 8-10 tane el izi vardı duvarda, beyaz olduğu için ilk seferde net görünmese de ışık vurduğunda otobüs camındaki kafa yağı izi gibi parlıyorlardı. kötüydü.

    hilton'a alternatif olarak denemek için tercih etmiştim ama ilk ve sondur benim için, şimdi gideyim de bunları booking.com'a da yazayım*

    edit: konaklama izlenimleri
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap