• her şeyi sildirmekten ibaret ve bunun ne işe yaradığını gerçekten anlayamıyorum.

    fenerbahçe ya da herhangi bir türk takımının, kendi liginde attığı goller, milyonluk takipçisi olan yabancı hesapların umurunda değil. doğal olarak da mesela fernandao'nun attığı golleri hesaplarında paylaşmıyorlar. ama 20 eylül 2015 fenerbahçe bursaspor maçı'nda robin van persie ve luis nani gol attı. bbc'den zzz'ye kadar tüm hesaplar golleri paylaşıyorlar ama görüntülerin hepsi tost makinesinden çıkmış gibi. neden? çünkü youtube ya da onun gibi popüler mecralara lig tv görüntüsü yükleyemiyorsunuz. böyle olunca da telefonla çekilmiş 6 sn'lik vine videoları paylaşıyorlar falan filan.

    tamam yayın hakkı lig tv'nin. peki senin aktif olarak yardırdığın bir youtube hesabın var mı? golleri anında yüklüyor musun oraya? neden yükleyenlerin videolarını kaldırtıyorsun. alman, fransız, ingiliz vb. adamlar, youtube'da gol videosu bulamayınca, "hmm türk ligini lig tv veriyordu. onların sitesinde vardır" diyerek, türkçe içerikli sitenizde gol videosu mu aratacak?

    youtube'da ya da herhangi bir video mecrasında, lig tv logosunun, takımların gollerinin vs. görünmesi güzel bir şey değil mi?
    adamlar skills zart zurt diye video hazırlar, içeriğinde 50 gol vardır ama bir tanesi ligimizde atıldığı için çat diye bütün video sildirilir falan.

    nedir yani tüm bunların sebebi? inanın gerçekten merak ediyorum. herkesin gözü bizim ligimizde de bizim mi haberimiz yok? zaten siklenmiyoruz, az biraz ilgisi olabilecek adamlardan da gollerimizi vs. saklıyoruz. nasıl bir mantık bu? nasıl bir tekelcilik anlayışı?

    örnek: 900bin takipçisi olan şu hesap nani'nin golünü paylaşmış: https://twitter.com/…porf/status/645683734067441664
    paylaştığı video, youtube'dan http://lockerdome.com/…61380096065/8049389101004052
    yakın zamanda da lig tv bunu sildirecek. peki neden?
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap