21 entry daha
  • http://www.imdb.com/…tle/tt1486834/?ref_=fn_al_tt_1

    yahu iki yıl olmuş film gösterime gireli, bir allah'ın kulu mu izlemedi? peki, öyle olsun. şukela bir filmdir efenim. ülkemiz popülasyonunu da yiyip bitiren, perişan eden farklı cinsler arası arkadaşlık konusunu çok güzel işlemiştir. daniel radcliffe oğlum sen büyüdükçe ne çirkin bir şeye dönüştün, allah belanı versin ne oldun sen öyle saç desen ense bir yerde ön bir yerde, vücut desen değnek modunda kıllı mıllı.

    ve zoe kazan, kız sen ne manyak tatlı bir şeysin, sevgilim olsan mıncıra mıncıra yerim seni. filmde fena kezbana bağlıyorsun ve uyuz ediyorsun beni ama yine de yerim, fena yerim...

    --- spoiler ---

    filmde esas oğlanımız kanka modundaki esas kızımıza duygularını açtığında kızın tepkisini iyi izleyin. the true kezban, o derece. vay efendim sen bana yalan söyledin, vay efendim ben ne salağım, vay sen beni sevgilimden ayıracaktın. dua et kanada'dasın, o salladığın kuyruğu burada sallayıp o tepkiyi versen adam açıldığında, ağzının ortasına yersin sümsüğü. ha sonra salya sümük pişman da oldun ama dedim ya, dua et, orası kanada, wallace da çok pis aşık sana.

    --- spoiler ---

    bu aralar çok öküze bağladım, romantik tatlı bir şeyler izlemek istiyorum diyenler, izleyin, kesinlikle pişman olmazsınız.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap