4 entry daha
  • ilk defa bugün izlediğim ve kendileri adına utandığım arkadaşların yer aldığı etkinlik. biletix'den bilet satacak kadar profesyoneller, ama satarken saat 8 yazdıkları etkinliğe 9.20 de, o da uyarılınca başlayacak kadar large'lar. facebook'a 9 yazdık ya , alla alla diyolar bir de. zorunda mıyım mına koyim facebook sayfanızı takip etmek. 9 da barmene sordum, vazgeçtilerse gidelim diye, " abi, dışarıda içiyor hepsi, niye başlamadılar bilmiyoruz " dedi garibim.

    teknik olarak iyi bir fikir. mesut süre veya deniz alnıtemiz gibi orta seviye stand up çıların 80 dakikada güldürdükleri 10 dakika, gülümsettikleri de 20 dakika oluyor. kalan 50 dakika bayık. bunlar 8 kişi abi, hepsinin bir tane iyi şakası olsa 20-25 dakika güleriz, 8 farklı hayat, buraya bilet satacak kadar da özgüvenli olduklarına göre hepsinin 1-2 şakası vardır diyorsun. işte deme! 5 tanesi " yapma demiyorum, hobi olarak yine yap " düzeyinde bile değil. direk " kardeş in allah aşkına şurdan " düzeyinde. babannemin cenazesinde imamı yalamak istedim diye şaka mı olur lan! hiç eşiniz dostunuz yok mu, lan naapıyon sen demiyor mu? diğer 2 arkadaş da orta seviye üniversite komiği, aralıksız dolmuşçu minibüsçü esprileri yapıyorlar. sadece doğu isimli arkadaş - soyadını unuttum kusura bakmasın - bu işlerden ekme yeme ihtimali olacak mizaha sahip. şaka ve anlatış tarzı " anadolu işi cem yılmaz " formatında, anlatıcı olarak belki olmaz ama senaryo yazarı , metin yazarı olarak tutunacaktır bir yerde.

    ekip bana mı böyle denk geldi bilemiyorum. ama gerçekten de kusura bakmasınlar, 30 küsür yıllık hayatımda para verdiğime en pişman olduğum komedi etkinliği oldu.

    edit: farklı yerlerde farklı ekipler çıkıyor. avaz sağolsun uyardı, bahsettiğim mevzu 8 ekim de kılçık'da gerçekleşmiştir.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap