1 entry daha
  • hypu hypu hypu...

    2015'in en iyi oyunu neydi diye sorsalar, witcher 3, metal gear solid v: phantom pain, fallout 4 gibi efsane oyunları görmezden gelip bloodborne derim... ki pek çok yayın da oyunu ps4 için yılın oyunu olarak seçti zaten.

    bu mükemmel oyuna kocaaaman bir ek paket geliyor: old hunters...

    ek paketle birlikte keşfedilebilir yeni mekanlar, yeni silahlar, yeni npc'ler, yeni zırhlar, yeni bosslar ve daha pek çok yeni şey ekleniyor. ancak from software boş ve paragöz bir firma değil zira ek paketi almayanlar bile oyunlarında, gelecek yeni yamayla birlikte değişiklikler görecekler mesela oyuna benim 'birlik' dediğim (ingilizce covenant) gruplardan yenisini ekliyorlar ki bu birliğin asıl hedefi çevrimiçi ve çevrimdışı yardımlaşma; çevrimiçi açısından bakarsak artık birilerinin dünyasına giderek onlara yardım eden iyiliği meleği oyuncular eğer bu birliğin içindeyse lig üsulu sıralandırılacak ayrıca çevrimdışı pek çok npc, boss savaşlarında yardım etmek için emrinize amade olacak! muhtemelen oyunun zorluğundan şikayet eden dostlarımız için güzel haberler bunlar.

    ek paket dijital olarak piyasaya sürüldükten 3 gün sonra 27 kasım 2015'te, japonya ve avrupa'da oyun ile ek paketin birlikte kutulu şekilde satılacağı onaylandı... amerika için henüz böyle bir durum söz konusu değil.

    the old hunters ek paketinin, hayli şifreli ve esrarlı olan bloodborne'un hikayesinde bazı sır perdelerini aralayacağını da bloodborne ve ek paketin yanı sıra from software'in diğer oyunları dark souls ve dark souls 2 için resmi rehber hazırlayan marcus sanders nam-ı diğer epicnamebro tarafından da duyuruldu.

    benim için asıl merak konusu ise oyuna yeni eklenecek olan bir silah; simon'un yaykılıcı-resmi türkçe çevirisi ne olur bilemem-

    bu silahı alıp yharnam'ın kanlı sokaklarına atlayıp biraz kan akıtmak istiyorum...
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap