32 entry daha
  • star trek icin sinema filmleri kanimca her daim star trek'e gonul verenlerin gormek istedikleri temalardan ya uzak, ya da azicik ucundan degdirecek bicimde sekillenmisler. leonard nimoy'un yazip yonettikleri dahi, gise kaygisiyla sebege dondurulmus buyuk fikirlerden olusuyor. zaten filmlerin tamamina bakinca, aradan siyrilan bir wrath of khan.

    hollywood'un, michael bay filmleriyle buyumus millennials tayfasina tutup da idealist star trek sunmasini beklemek bana artik beyhude bir caba olarak gorunmekte. bunu kabullendim artik kendi kendime. ucer dorder sene aralarla yeni bir star trek filmi vizyona girer oldu ki, ben buna sasiriyorum cunku bunyem aliskin degil sinemada bu kadar star trek adini gormeye.

    filmler boyle kalsin, gisede ortalama izleyicinde dolarlari yolmaya devam edebilsinler de bizlere de eli yuzu duzgun bir star trek tv serisi verebilsinler artik tek umudum. onu da goremezsek artik tos'larin tng'lerin dvd/bluray setlerini zulalamaktan baska care kalmayacak.

    not: fragmani sinemada tekrar izleyince nedense hosuma gitti bu sefer. simon pegg gecen sefer fanlara sovmustu, lafina guvenmiyorum ama "ya tutarsa : )))" moduna da sokmadi degil son aciklamalari.
102 entry daha
hesabın var mı? giriş yap