15 entry daha
  • şehir tiyatrolarında oynanan versiyonuna ekşi okuyup gitme gafletinde bulunduk. herkesin oyun başlamadan selfie çekimlerini izledik. silah patlayacak korkmayın diye uyardılar. neyse oyun başladı engin alkan repliğini unutuyor, gülme krizine giriyor seyirci şak şak. hursit merdivenden düşüyor seyirci şak şak. ilkokul 2.sınıf düzeyinde basit bel altı espri yapılıyor seyirci şak şak. bkm mutfak tadında. engin alkan şak şağı aldıkça unutsa da kopsa da doğaçlama devam ediyor. salonun %90'ı gülmekten şak şaklamaktan kırılıyor. şak şak bölümünü geçersek...
    yönetmen vereceği dersi vermemek için çabalıyor, korkuyor halkın ders alacak olmasından o yüzden gereksiz basit espriye boğuyor oyunu ki ders alınmasın. oyunculuk berbat, oyuncuların söyledikleri anlaşılmıyor, şiveler zaten oturmamış. aradaki parçalarda sesler detone. bir rum şivesi bu kadar mı zor. kostümler de fahişelere neden aynı renk (bej gibi bir renkti) pantolon etek giydirilmiş anlamadım. dekor muhteşem.. tüm oyuncular dekoru berbat etmişler. son gördüğüm iki oyun (önceki kerbelaydı) nedeniyle şehir tiyatrosuna gitmeme kararı kaldım. şehir tiyatrosunda zengin mutfağı adlı oyunu beğenenler söylediklerimi dikkate alabilir sonuçta kendimi ve eşimi dikkate almadığımda herkes memnun görünüyor. 3 saatime yazık oldu.
    bir taraftan üzüldüm seyirci kalitesine ama aslında o sözü edilen alt sınıfın nasıl orta sınıf olduğunu gösteren bir seyirci kitlesi ve büyük bir çoğunluk. değer gören bu ve sanat! icra ediliyor ne diyelim!
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap