• üsküdar'da ki harika projedir. evde giymediğiniz eşyalarınız varsa bir poşete geçirip bu noktalara asıyorsunuz ve ihtiyacı olan gelip alıyor. allah kimseyi soğukta bırakmasın.

    ülkemin her yerinde görmek istediğim projelerden.

    dolabında durmasın sokakları ısıtsın

    edit: siz arkadaşlardan gelen tavsiyelere göre şunu yazmak isterim ki; bu başlığın amacı sivil toplum örgütlerini ve/veya belediyeleri uyandırabilmektir. maddi olanakları çok fazla olan örgütler var. belki onlar devreye girebilir.

    tanıdığı, ya da sivil toplum örgütleriyle bağlantısı olan yazar arkadaşlarım varsa bu projenin diğer illerde yayılmasını sağlayabilir.

    edit 2: cascas revolution a teşekkürler. twitter adresleri : @sokaklariisitin karanlik taraf emekcisi ne teşekkürler

    edit 3: yer marmarayın girişinde bulunuyormuş.

    edit 4: sayfa ile iletişime geçildi. söyledikleri ;'' tüm entryleri okuduk. bizim söylemek istediklerimizin ekserisi zaten söylenmiş/söyleniyor. kısa bir süre sonra tüm türkiye için nasıl projelendiririz üzerine bir değerlendirme yapacağız. bu hususta desteklerinize ihtiyacımız olacak.''

    debe editi : ilk debe entrymin böyle bir başlık altında olmasından dolayı oldukça gururluyum. bunda emeği geçen siz çok harika olan sözlük yazarlarının insan özelliğini kaybetmemesine borçluyum. hepinize teşekkürler. tek isteğim kış boyunca gündemde olması. ne kadar çok insana ulaşırsa o kadar iyidir.
    ayrıca: (bkz: güvendik ilk-orta okulu yardım kampanyası)

    edit 5: bugün aynı kampanyayı kayseri ve bursada da gördüm haberi fox tv verdi.

    edit 6: düzce'de de başlamış.:) düzce çok iyi değil mi? quelfelasa teşekkürler.

    edit 7: bugün çok sayıda yeni kışlıklar gitmiş. mutluluk verici. sokakları ısıtın

    edit 8 : ayrıca istanbul büyükşehir belediyesi kadın koordinasyon merkezi ''giysi, eşya ve mefruşat yardımı'' kapsamında adreslerden teslim alıyormuş; ''hayırsever vatandaşlarımızın ikinci el eşya ve giysi yardımları kısa süre içerisinde adreslerinden teslim alınmakta, merkezimiz bünyesinde bulunan atölyelerde gerekli işlemlerden geçirildikten sonra, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaktadır.'' giysi,eşya ve mefruşat yardımı

    edit 9 : herkese teşekkürler. dolmuş taşmış. konuyla ilgili arkadaş kampanya önünde soruları cevaplamış. şüphesi olanlar için belki bir faydası olur. haber

    emeklerin karşılığı

    edit son : bu kampanya için destek isterken bi kaç arkadaşa mesaj iki defa gitmiş ve rahatsız olmuşlar. hakkımda dolandırıcı bile diyen oldu. neyin peşindesin diyenler oldu. kıyafetleri kendim alacakmışım bunu bile diyenler oldu.

    şunu söylemek istiyorum; ben bu projenin içinde değilim. sadece internette denk geldim gördüm ve çok işe yarayacağını düşünerek buradan bu işin sesinin yükselmesi işin çabaladım.

    daha fazla insana ulaşmasından başka hiçbir amacım ve çıkarım yoktu olmadı ve de olamaz.

    gerçekten üzüldüm. insanı her şeyden soğutursunuz.

    edit 11 : yazmayacaktım fakat son girdiğim edite dayanak olabilecektir belki, her ne kadar böyle bir kaygım olmasada. kampanyayı başlatanlardan gelen facebook mesajı;

    sokakları ısıtın ayrıca sizlerin vermiş olduğu emekleri görün istedim.
210 entry daha
hesabın var mı? giriş yap