• bu kadar az bilindiğine şaşırdığım firma/mağaza zinciri. açılın çok fena öveceğim birazdan;

    personel çok ilgili ve bilgili.

    zaman zaman çok güzel indirimler oluyor. şu aralar bazı modellerde gerçek %50 indirim var. yani önce fiyat şişirip sonra indirim yapmıyorlar. indirim dönemi harici bile %20 civarında indirim yapabiliyorlar sormaktan çekinmeyin.

    buradan aldığınız gözlüğü faturası ile 1 sene içerisinde %50 indirim kazanarak iade edebilir ve yerine sebep sunmanıza gerek olmadan yeni bir gözlük alabilirsiniz. (örneğin 11 ay önce 500 tl verip aldığınız bir gözlüğü iade edip 250 tl indirim kazanabilir ve bu indirimi yeni alacağınız gözlükte kullanabilirsiniz)

    gözlük aldığınızda ve sonrasında yüzünüze göre ayarlama ve temizlik gibi işlemler ücretsiz yapılır.

    aldığınız gözlüğün camı 6 ay içerisinde çatlar ya da kırılırsa bir sefere mahsus olmak üzere ücretsiz değiştirilir.

    gözlük alabileceğimiz sayısız yer var ancak müşteri hizmetinin bu kadar iyi olduğu yer hiç yok gibi. o yüzden ben genelde buradan alıyorum güneş gözlüklerini. umarım hizmet kalitesini düşürmeden faaliyetlerine devam ederler ülkemizde.

    babamın firması olsa bu kadar övmezdim.* umarım pişman etmezler beni. yukarıda yazdığım bilgiler satın alma sırasında firma yetkili satıcıları tarafından ve internet sitesinde yazanlardan derlenerek yazılmıştır. güncel son durumda farklılıklar var mı bilmiyorum ama sanırım yoktur. yani bu garantiler hala geçerlidir diye düşünüyorum.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap