• bu kadar az bilindiğine şaşırdığım firma/mağaza zinciri. açılın çok fena öveceğim birazdan;

    personel çok ilgili ve bilgili.

    zaman zaman çok güzel indirimler oluyor. şu aralar bazı modellerde gerçek %50 indirim var. yani önce fiyat şişirip sonra indirim yapmıyorlar. indirim dönemi harici bile %20 civarında indirim yapabiliyorlar sormaktan çekinmeyin.

    buradan aldığınız gözlüğü faturası ile 1 sene içerisinde %50 indirim kazanarak iade edebilir ve yerine sebep sunmanıza gerek olmadan yeni bir gözlük alabilirsiniz. (örneğin 11 ay önce 500 tl verip aldığınız bir gözlüğü iade edip 250 tl indirim kazanabilir ve bu indirimi yeni alacağınız gözlükte kullanabilirsiniz)

    gözlük aldığınızda ve sonrasında yüzünüze göre ayarlama ve temizlik gibi işlemler ücretsiz yapılır.

    aldığınız gözlüğün camı 6 ay içerisinde çatlar ya da kırılırsa bir sefere mahsus olmak üzere ücretsiz değiştirilir.

    gözlük alabileceğimiz sayısız yer var ancak müşteri hizmetinin bu kadar iyi olduğu yer hiç yok gibi. o yüzden ben genelde buradan alıyorum güneş gözlüklerini. umarım hizmet kalitesini düşürmeden faaliyetlerine devam ederler ülkemizde.

    babamın firması olsa bu kadar övmezdim.* umarım pişman etmezler beni. yukarıda yazdığım bilgiler satın alma sırasında firma yetkili satıcıları tarafından ve internet sitesinde yazanlardan derlenerek yazılmıştır. güncel son durumda farklılıklar var mı bilmiyorum ama sanırım yoktur. yani bu garantiler hala geçerlidir diye düşünüyorum.
  • tunalı mağazası maalesef kapanan güzelim gözlükçü.
  • 15 gün sonra gelen edit: sunglass hut merkez mail adresine durumu açıklayan bir mail attım, yedek parça talep ettim. tam 2 gün sonra beni ray-ban genel merkezinden, ingiltere'den selma hanım adında bir temsilci aradı, bunun üzerine sunglass hut mağazasından da arandım ve gözlüğümün yenisini bir defaya mahsus olarak vereceklerini söylediler. çok şaşırdığımı söylemeliyim ve gözlüğü alana dek de inanamadım açıkçası.

    büyük bir sabırsızlıkla mağazaya gittim ve dün gözlüğümü teslim aldım. sağ olsunlar çabucak hallettiler. teşekkürü borç bilirim ilgilenen ve lehime karar veren herkese.

    --------------------------------------------------------------------------------------------

    türkiye'de henüz 3 yıldır faaliyette olduğunu bizzat mağaza müdüründen duyduğum hizmette sıfır olan mağazalar zinciri.

    istanbul hilltown avm şubesinden mart ayında ray-ban marka bir adet güneş gözlüğü satın aldım. önceki gün küçük bir kaza sonucu sapını kırdım. ücreti mukabilinde sap satın almak üzere gözlüğümü aldığım hilltown sunglass hut mağazasına gittiğimde mağaza müdürü bana; "bir vida isteseniz dahi elimizde yok maalesef" yanıtını verdi. arkadaş fahiş liraya gözlük satıyorsun, kalitesine güvenerek satın alıyoruz fakat bir vida dahi veremiyorsun. yazık.

    sunglass hut mağaza müdürü, beni tanıdığı bir optikçiye yönlendirdi fakat açık söylemek gerekirse sapın orijinal olacağı konusunda tereddüt ettim. bildik markalar sapı 1 2 ay içinde temin edebiliriz derken bu optikçi 1 haftaya hazır diyor.

    özetle; allah belamı verseydi de almasaydım, yakınlarıma gücüm yettiğince satın aldırmayacağım zati de siz de bunları bilerek karar verin a dostlar.

    milyarlık gözlüklerinize tek bir vida dahi vermeyecek firma. ben yandım siz yanmayın. asla kırmama garantisini kendinize veremiyorsanız sakın ola almayın. bana sorarsanız hiçbir şartta almayın.
  • hakkinda bazi yanlis bilgi sahibi olanlarin mevcut oldugu baslik.

    sunglass hut luxottica firmasina ait perakende sirketidir. soz konusu sirket dunyadaki gozluklerin cogunun sahibi veya lisansli ureticisidir. mesela ray-ban luxottica'ya air bir marka.

    uzun lafin kisasi sahte urun satmasi mumkun degildir, urun kalitesi dusuk derseniz o baska mesele.
  • adana m1’de bulunan şubesi tam anlamıyla rezalettir. satış sonrası müşteri ilişkileri sıfırdır. çalışanlar da son derece bilgisiz ve nezaketsiz. ben bir hata etmiş bulundum aman siz uzak durun.
  • hayatımda ilk kez levent özdilek avm'de bulunan şubesini girdiğim, girdiğim günde de bir adet oakley catalyst güneş gözlüğü satın aldığım mağaza. bugüne kadar pek çok gözlükçüden alışveriş yapmış biri olarak açık ara diğerlerinden çok iyi olduğunu söyleyebilirim. bir defa ürün çeşitliliği çok iyi, ayrıca personeli çok bilgili ve mağaza düzenli. indirimde olan ürünleri üzerine indirim miktarını belirten renkli etiketler yapıştırmak suretiyle kategorize etmeleri çok pratik olmuş.(kırmızı etiketliler etiket fiyatının yüzde 50'si gibi) böylece sürekli soru sormak zorunda kalmadan pek çok gözlük deneyebiliyorsunuz. başarılarınızın devamını diliyorum.
  • klasik gozlukcu darini yemeyeceginiz, personelin bu yakisti bu yakismadi, butce araliginiz nedir diye konusmadigi indirim zamanlarinda inanilmaz uygun fiyatlara abuzittin markasi fiyatina rayban, prada, persol gibi bilinen markalari alabileceginiz magazalar zinciri.
  • müşteri memnuniyetini sağlamak için özen gösteren marka.

    yaklaşık 1 yıl önce aldığım gözlüğümün beklenmedik bir yerinde eğilme meydana geldi. kullanıma gösterdiğim özeni de düşünerek garanti kapsamında tamirini talep ettim, gözlüğü teslim ettim. "gözlüğünüz hazır, alabilirsiniz" dediler ve mağazaya gittim. fakat belirttiğim durum tamir edilmemişti, kendilerine tekrar anlattım. tekrar kontrol ettireceklerini ve 3 hafta bekleme süresi olacağını belirttiler. uygundur beklerim dedim. bundan yaklaşık 1 hafta sonra arayıp "gözlüğünüzü yenisiyle değiştiriyoruz" dediler. şaşırdım ve teşekkür ettim. mağazaya gidip yeni gözlüğü teslim aldım.

    --

    not: bu süreçte 4 farklı çalışanla iletişimde oldum. bunlardan yalnızca 1 tanesi henüz problemi dinlemeden "kullanıcı hatası" yaftasını yapıştırmaya çalıştı. aynı kişi gözlüğün teslim sürecinde de "kutusuyla vermediğiniz için" gibi bir söylemde bulundu; halbuki kutu ve tüm aksesuarlarıyla beraber teslim etmiştim. bu kişinin ortadoğululuğunu markaya yüklemek doğru olmaz. zaman içerisinde bu tiplerin eleneceğini ümit ediyorum.
  • t: gözlük kullanmayı beceremeyen bir ortadoğulunun başka bir ortadoğuluya ortadoğulu dediği bir garip olaylar silsilesinin geçtiği mekan.

    gözlükçü değildir aslında. aksesuarcıdır zira sadece güneş gözlüğü satılır. rayban ve bvlgari gibi sektör lideri markaları üreten luxottica grup firmasının uluslararası perakende mağazalar zinciridir. bu anlamda zaten üretip x liraya malettiği ürünü sektördeki diğer rakiplerine 10x liradan satar. biz size 12 x liradan satarız. kendisi 11x liradan satar. siz gözlüğü yamultunca biz değiştiremediğimiz için ortadoğulu tü kaka oluruz. kendisi x lira maliyeti olup 11x liraya sattığı ürünü size bol keseden değiştirir.

    işin özeti bu.
  • ray-ban’ın başka hiçbir yerde bulamayacağınız kadar çok modelinin satışını yapan gözlük mağaza zinciri.
hesabın var mı? giriş yap