181 entry daha
  • gaspar noe'nın kan, göz yaşı ve sperm dolu diğer bir filmi. böyle süslü bir kelimeyle anlatmak istemezdim ama başka türlü anlatamayacağım galiba; filmde gaspar noe çıplaktı sanki. baştan sona kadar samimi bir şekilde anlatmıştı bize kendini. neden film çekmek istediğini nasıl film çekmek istediğini hatta en sevdiği filmden falan bahsetmişti.

    bir de porno satan bir yerdeyken electra ne kadar çok hasta insan var demişti. buradaki entrylerde de gaspar noe'ya hasta diyen olmuş. murphy de onlar korkusuz demişti. hepimiz hastayız bazıları bunu korkusuzca yansıtıyor belki de.

    bütün kadrajlar farklıydı. hiçbirinin eşi benzeri yoktu. çoğu sahne hipnotize ediyordu.

    bir seks sahnesini daha vajinanın içinden çekmişti, enter the void'le hevesini alamamış olacak ki. bir başka sahnede de sperm kameranın üstüne fışkırıyordu. adam harbi yaratıcı.

    bazıları seksi çıkar hiçbir şey yok falan demiş. harbi gaspar noe bunu duysa filmi hakkında ne düşünür bilmiyorum. seksi çıkar hmm...

    filmlerden bir şey çıkarılmaz zaten film sonuçta ortada bir sanat eseri var.

    bu filmin öyküsü, dramatik yapısı, diyalogları yok. iyi ki de yok. bıkmadık mı müthiş güçlü öyküye sahip kırılma noktası olan dramatik yapılı filmlerden. şu an çoğu film sıradan geliyor mesela bana. ayrıca bir filmin öyküsü olmak zorunda mı? sanatın var mıdır kuralı?

    neyse bu filmden seksi çıkaramayız çünkü aşkı anlatıyor.

    ılk defa bu kadar cinsiyetsiz bir treesome vardi ekranda.

    ve iyi ki gaspar noe film yapmaya devam ediyor. çünkü bence eşi benzeri yok bu herifin.
382 entry daha
hesabın var mı? giriş yap