5 entry daha
  • türkiye'den anadolu efes ve fenerbahçe haricinde bir takım daha alınacağı kesindi bu ya pınar karşıyaka ya da darüşşafaka doğuş olacaktı. tabi darüşşafaka doğuş'un yeni salonu, sponsor desteği, istanbul kulübü olması, jordi bertomeu ile yakın ilişkileri sayesinde seçim yapmak daha da kolaylaştı.

    galatasaray'ın alınmamasının nedenini düşünüp de bulamayanlar için galatasaray'ın son katıldığı euroleague sezonunda ne gibi skandallara imza attığını bir hatırlatayım. 25 yaşındaki kızıl yıldız taraftarının bir galatasaray taraftarı tarafından bıçaklanıp öldürülmesi, sağduyulu açıklama yapıp bu münferit bir olaydır vs diye olayı yumuşatması gereken ergin ataman'ın ölen sırp taraftarı ve yetmezmiş gibi tüm sırp taraftarları suçlaması, deplasmandaki maçta salon içinde çelik yelek giymesi, tüm bunların üstüne euroleague maçları devam ederken takımdaki yabancıların paralarını alamadıkları gerekçesiyle birer birer ayrılmaları.

    bunlar bizim ülkemizde sürekli olduğundan pek önemli değilmiş gibi geliyor ama avrupada işler öyle yürümüyor. ben açıkçası galatasaray'ın uzun süre euroleague'e katılabileceğini hatta bu sezon eurocup şampiyonu olsa bile çağırılacağını düşünmüyorum.

    bunlardan dolayı 2+1 kontenjanı olan türkiye'den darüşşafaka doğuş'un alınması çok normal.
283 entry daha
hesabın var mı? giriş yap