5 entry daha
  • maddeler halinde sayabilirim. ama öncelikle şunu belirteyim ki ''türk erkeği''diye bi betimlemeye girmiyor olabilir. belki dünya üzerindeki bir çok erkek ırkı aynı özelliklerden muzdarip. lakin ben tanıdığımdan, eşimden, dostumdan, gördüğümden bir derleme yapacağım zağar. onların ağzından dinliyoruz: ''

    - 45 kilo kız istiyorum ama memelerinin d-cup olmasını tercih ederim

    - evlenirim, ama karım ailesiyle öyle zırt pırt görüşemez. benim aileme tapmalı tabi o ayrı konu.

    - iş stresinden dolayı sinirlendiğimde, bağırdığımda, çorbanın tuzu az diye kaseyi duvara fırlattığımda dahi susup hanım gibi oturmayı bilsin, karşılık vermesin bana. e tabi canım pipisi bile yok zaten, ne haddine ağzını açmak.

    - gece gec saatlere kadar maçtı, cafeydi, anasının örekesiydi her halta dahil olabilir.. ama kız arkadaşım, gündüz vakti dahi arkadaşlarıyla kız kıza bir cafeye gidemez. çünkü götünü dışarda parmaklarlar. çünkü çünkü pipisi yok. her şeyin başı pipi.

    -ayda beş bin lira kazandığı işinden döner dönmez mükellef sofralar hazırlamaya girişsin, o sırada ben de manda boku gibi televizyonun karşısına yayılayım. karı kısmı çünkü, o yapcak ben mi yapcam amk?

    - ha bir de feysbuk hesabında karşı cinsten kim varsa silsin. kuzen muzen anlamam ben, kuzenini de silsin. bir dediğimi iki etmesin, alttan alsın, arada küfredip bir iki tokat patlatabilirim, böyle ufak şeylere takılmasın. ''

    pipili olmak zor zanaat.

    edit: ''zor zanaat gerçekten, akşama kadar laf çakan çakana'' diye bir mesaj aldım asfdfa. tebessüm ettim.
73 entry daha
hesabın var mı? giriş yap