50 entry daha
  • galatasaray'liların ''go rooney'' pankartı açmasına sebep olan maç..
    fenerbahçeli'yim.. fakat uefa kupasını gs'ın kazandığı yıl, kendi takımımmış gibi destekledim onları.. zafer gecesi gs'lilarla bayram ettim, mutlu oldum.. ülkem diye düşünüyordum, gs değil.. fakat o zamandan bu zamana öyle havalara girdiler ki, tekrar aynı konumda olsalar, desteklesem de, o zamanki gibi kalpten olmayacaktır..
    şimdi bizimle ağız dalaşına girme heveslilerinin en büyük savunusu olan uefa şampiyonluğu benzeri, hatta daha iyisi bir başarı yaşarız diye ödleri kopuyor.. makul olup da bir türk takımının başarı yakalamasını dilemeye gayret bile etmiyorlar..
    aslında bir tarafım anlıyor (bizde de var elbet) bunu ama diğer tarafım, hem fener hem gs'liların birbiri için zaman zaman sevinmesi gerektiğini düşünüyor.. aynı şey fanatik fenerliler için de geçerli, gs'lilara saldırıyor değilim ama dilerdim ki, benim onların uefa şampiyonlığı için çarpan kalbim, bu gece kendi takımım için çarparken, onlar da yanımda olsun..
    rekabet burada.. ali sami yen'de, şükrü saraçoğlu'nda.. bırakın manchester'i bir türk takımı yensin..

    edit: olmadı, ne yapalım.. tahmin edilen üzücü sevinçler de gösteriyor iste kendini bu sayfalarda... sevinseniz bile yazmasanız, kendinize saklasanız bari, hiç mi rahatsız olmazsınız?
189 entry daha
hesabın var mı? giriş yap