104 entry daha
  • anlamadım ama ikna oldum. zaten öncesinde de kendi kendimi ikna etmiştim. hatta bir evre daha öncesinde, entry silinmesini engelleyen kutsal gücün varlığına inanmamıştım bile. tüm bunları düşünmek için bol q harfli terimleri bilmeme de ihtiyacım yoktu. belki biraz iq.

    insanların somut bir olayı değerlendirirken birbirlerini gazlayarak çalıştığı ve bunun, günlük hayatta "tren" dediğimiz kümülatif bir yoğunlaşmaya yol açtığı bir dönemdeyiz. buna en basit örneklerden biri son dönem doğan "resmileşti" akımı.

    öncelikle şunu sormalı insan; "x durumunu yaratan y, bunu neden yapsın?". eğer ki bu soruya olumlu bir yanıt veremiyor isen, yaptığın şey dayanaksız spekülasyondan başka bir şey değildir.

    son günlerde, özellikle toplumumuzun içinde bulunduğu ahmaklığın türlü örneklerine sözlükte rastlamış olmam, yazarların makul değerlendirmeleri dışında, sözlüğe ve sözlük yönetimindeki münferit şahıslara yöneltmiş olduğu hakaretler, aptal talepler ve beyinsiz yorumlar gibi davranışlara sert yanıt vermeme neden oldu. bu durum karmamda yaklaşık 30 puanlık bir düşüşe sebep oldu. çünkü sözlüğün kendi görüşlerine saygı duyması gerektiğini talep eden topluluk, benim görüşlerime sırf kendilerine uymadığı için saygısızlık etmeyi, mesajla kontralar sergilemeyi ihmal etmemişti. neyse lan, karma ne? koy götüne.

    gelelim "entry silme vakası" na tekrardan. bu hadise ilk koptuğundan beri, neden entry yavaşlatma reaksiyonu gösterilebileceğini düşündüm. yanıtı yok. niye olsun amk? muhtelif başlıklarda "kanzuk'un sikinde değiliz, biz gideriz 5.000 tane yeni yazar alır sıradan" tezine tamamen tezat bir şekilde "gitmemiz entry' lerin silinmesi yavaşlatılarak engelleniyor" iddialarında bulunuldu. oğlum bir kere kendi içinde çelişiyorsun. artık bir karar ver, sözlük seni ve entry' lerini istiyor mu istemiyor mu?

    mal olmayın, fikir üretin.
204 entry daha
hesabın var mı? giriş yap