3 entry daha
  • yeni osmanlıcılık anlayışı ile bölge hakimi olma iddialarını ortadoğu'da suriye kovanına çomak sokarak başlatan tayyip ve davutoğlu öncülüğündeki burjuva politik iktidarın içinde bulunduğu durumdur.

    başka ülkelere sizin istihbarat teşkilatınız çalışmıyor mu diye laf atanların, kendi sahalarında ne olup bittiğinin bile farkında olmadığı düşüncesi yurttaşların akıllarını kurcalar hale gelmiştir.

    vatandaş olarak, artık can güvenliğimizle ilgili haber ve malumatı yabancı ülkelerin elçiliklerinden edinir hale geldiğimiz çok açık ve net olarak ortadadır.

    burjuva politik iktidar ülkeyi yönetememektedir. vatandaşların can güvenliğini koruyamamaktadır. burjuva politik iktidarın ileri gelenlerinin düşündüğü tek şey kendi lüks yaşamları ve koltuklarıdır. bu yüzden ülkenin meselelerine mantıklı yaklaşamamaktadırlar ve akıllarındaki tek şey iktidarı kaybetme ve yolsuzluk iddiaları kapsamında yargılanma korkusudur. bunu tüm dokunulmazlıkların kaldırılması konusunda sergiledikleri tavırda da görebiliriz.

    söz gelimi, davutoğlu'nun "bütün dokunulmazlıkların kaldırılmasını neden doğru bulmuyorsunuz?" diyen gazeteciye sesi titreyerek "allah muhafaza paralelciler yolsuzluk iddialarıyla parlamentoyu işleyemez hale getirir" demesi bu yüzdendir. "bir açığı yoksa neden korkmaktadır?" diye sormak gelir insanın aklına...
hesabın var mı? giriş yap