5 entry daha
  • arkadaşlar öğrenebildigim detaylar şöyle:
    bahsi gecen entrymde bahsettigim arkadas makrodalga degil arabasi olan arkadasi. bu iki arkadas ifadeye cagiriliyor. ıfadeye giden h isimli arkadaşa avukatın ifadesiyle usulü bir hata yapılarak goz alti uygulaniyor. adli tip icin hastaneye goturuluyor. muhtemelen darp soz konusu oldugu icin an itibarıyla karakola gectiklerinde rapor ortadan kaybolmus!

    makrodalga da su anda avukatiyla karakola geliyormus.

    edit: ben karakolda degil evimdeyim arkadaslar. bu bilgileri su an orada olan ve hepsini sahsen tanidigim avukat arkadaşlarimdan aldim.

    edit: avukat mehmet nazim gencturk'ün kendi hesabindan yaptığı açıklama:
    "yorumlu...
    kocaeli rehabilitasyon merkezinde yaşanan olayı kameraya alan gençler polis tarafından aranarak 'bilgi alma' amaçlı polis merkezine çağırılıyorlar, akşam 17.00'da bekirpaşa polis merkezinde olun diyorlar, çocuklar da tamam diyor. daha sonra sanki kendi isteğiyle gelmemiş gibi karga tulumba polis aracına bindirilerek 'gözaltı' işlemi kapsamında doktor raporu almaya götürülüyor. o sırada telefonda benimle konuşuyordu, darp olayına titreyerek uzaktan şahit oldum ve sesleri kaydettim. ne hikmetse rapor bulunamıyor(!) şu anda ama bulacaklar merak etmeyin.
    şimdi gençlerin yanındayım, ifade verecekler birazdan. neyle sorumlu tutacaklar göreceğiz. kamu kurumlarındaki aksaklıkları gidermede bu aksaklıkları ifşa edenlerin başına çöktükleri gibi hızlı ve kararlı olabilseler keşke."

    edit: makrodalga'nın arkadaşını hastanede gozlem altına almışlar. nasıl darp edildiyse artık.
128 entry daha
hesabın var mı? giriş yap