3123 entry daha
  • bunu yazacak doğru yeri bulamadım aslında. buraya yazarsam daha çok insana ulaşacağımı düşündüm.

    biraz önce passo.com.tr'de 2014 yılında olimpiyat stadında izlediğim 2 maçın sistemde gözükmemesi üzerine müşteri hizmetlerini aradım. buradaki arkadaş şu bilgiyi verdi:

    beşiktaş'ın açıklamasında yer alan "vodafone arena’dan kombinesi olmayıp, beşiktaşımızı atatürk olimpiyat stadyumu, torku konya arena, ankara osmanlı stadyumu ve istanbul başakşehir fatih terim stadı’nda oynadığımız iç saha maçlarında yalnız bırakmayan taraftarlarımız ikinci öncelikli üçlü bilet satın alımı yapabileceklerdir. " ifadesinin, sadece 2015 yılında bu stadlarda maç izleyen taraftarlar için geçerli olduğunu öğrendim.

    yani önceki yılda denk getirip bir maça gittiyseniz hala genel satışı beklemek zorundasınız. bu konuda ne yapılabilir merak etmekteyim.

    ekleme: bu durumda, öncelik hakkı olup da kombine almayı düşünmeyen en az 1, en çok 2 yazardan kale arkası kombinesi veya tek tek maç bileti satın almaya talibim. çünkü genel satışa bilet falan kalmayacak belli.

    edit: biletlerimi passoyla almıştım. telefondaki arkadaş bana biletlerimi sistemde gördüğünü, ancak kampanya dahilinde olmadığımı, genel satışta bilet alabileceğimi söyledi.

    edit 2: tekrar başka bir müşteri hizmetleri çalışanıyla konuştum. sistemden bilet geçmişime bakıp 2014, 2015 gibi bir ayrım olmadığını, 5 nisan salı günü bilet alabileceğimi söyledi. "sadece kombine sahipleri şu an bilet alabildiği için sizin kampanyanızı o arkadaş görmemiştir." dedi. bir karışıklık var ama dur bakalım.

    sonuç: (bkz: #59735570)
2062 entry daha
hesabın var mı? giriş yap